Zoque.Forum
»
Montaj ile ilgili
|
| Luna Grafik Forumu - 2D Her türlü pixel ya da vektör tabanlı grafik programı (Photoshop, Corel Draw, Freehand, Fireworks...) hakkında merak ettiklerinizi, karşılaştığınız problemleri bu bölümü kullanabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
Montaj ile ilgili
Merhabalar. Öncelikle bu konuda daha önce yazılmış threadler olabileceğini düşündüm ve aradım ancak bulamadım. Yinede olduğuna eminim. Fakat PS deki beceriksizliğim forumlarda da devam ediyor.Kusura bakmayın.
Bir vesikalık fotoğraf var elimde saç rengini değiştirmek istiyorum. Bir kaç deneme yaptım ancak hiç tatmin etmedi beni. Gerçekçi olması için verebileceğiniz tiyolar varmı acaba?. Saç ı pen tool ile seçtim Color Balance uyguladım seçili alana güzel olmadı. Hue / Satur.. denedim -ki hiç anlamıyorum ne işe yarıyor o. Onda da birşey çıkmadı. Sonunda fırça ile boyadım Cin Ali serisindeki Ayşecik gibi oldu... |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Re: Montaj ile ilgili
bu olayi sacta uygulamak cok gercekci olmuyo yalniz. elbise, ten, goz tamam ama sac rengi cok siritiyo. heleki acik rengi koyu renge yada koyu renk saci acikrenge cevirdiginde. bunun ornegini yapan var mi. "ps'den onceki hali" - "ps'den sonraki hali" seklinde sunuverir ise iyi olur. tabi bi de "gercekciligin" puf noktalarini.
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
|
Himm,
Bence soyle yap guzel bir dekupe toolu bul (corel knockout v2.0 leziz olacaktIr) sonra o programla istedigin sacI dekupe edip rengini degistirtir.CS in guzel ozelliklerden match color da belki isine yarayacaktir.Onuda kurcalayabilirsin. |
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
Anthro dediğin gibi saçta çok kötü sonuç verdi.
pixelizm Maçkalı değilim Hoze diye bir köy varmış demek anlamı neymiş?demon "corel knockout v2.0" arayayim bakalım bunu saolasın. CS den kastın ne onu bi açarmısın. Alakanız için saolun arkadaşlar. |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
|
|