Zoque.Forum
»
Tarayıcı aranıyor....
|
| Luna Grafik Forumu - 2D Her türlü pixel ya da vektör tabanlı grafik programı (Photoshop, Corel Draw, Freehand, Fireworks...) hakkında merak ettiklerinizi, karşılaştığınız problemleri bu bölümü kullanabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Tarayıcı aranıyor....
Arkadaşlar tarayıcı alacam ve hangisini alayım bilmiyorum. Epsonun bir 2400 modeli var bi de 3170 modeli var. Canonun 3200 modeli var ama hangisini alayım. Ben resimden çok A4 ebadında yazı tarıyorum. En çok istediğim özellikle şöyle 10 saniyede bir sayfa tarayabilmesi. Bi de bunun yanında negatif tarama özelliği de olursa iyi olur. Yardımcı olursanız şimdiden teşekkürler. Herkese iyi günler.
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: Tarayıcı aranıyor....
A4 ebadında yazı tarıyosan her türlü tarayıcı işini görür sanırım. Ama "dia da tarasın, iyi tarasın, hızlı tarasın" diyosan ben Epson 4870 kullanıyorum, gayet memnunum ve tavsiye ederim.
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Veron
|
ben epson perfection 1650 kullanıyorum. tavsiye edebilirim.
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Epson Perfection 2580 var. 2480 'den farki otomatik film yukleme unitesi. 3170 'den farki orta format yerine 35mm film tarayabiliyor ve 3200 dpi yerine 2400 dpi tarayabiliyor olmasi. 120-130 € civarinda olsa gerek. Epson her zaman ilk tercihim olur masaustu tarayicida.
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!