»
Paintshop pro 9 da dosya hatası
|
| Luna Grafik Forumu - 2D Her türlü pixel ya da vektör tabanlı grafik programı (Photoshop, Corel Draw, Freehand, Fireworks...) hakkında merak ettiklerinizi, karşılaştığınız problemleri bu bölümü kullanabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Paintshop pro 9 da dosya hatası
İyi günler arkadaşlar; Paintshop pro 9.0 da bir sorunlar karşılaştım, cevabını bilen varsa çok mutlu olacağım. Bi obje taşırken program bir hata verdi ve donup kaldı. Dosyayı save ettim ve programı kapatıp açtım. Dosyayı açarken "Internal program error : An invalid parameter has passed to a function" hatası verdi. Tüm updateleri yaptım ve bir çok programla açmayı denedim. Acdsee dosyayı preview olarak görebilmekte, ama boyutu çok küçük. Hatayı görmek isteyen varsa dosyayı nete upload ettim. http://www.gherkin.org/files/design.zip Bu sorunla karşılaşan oldumu veya çözümü bilen varmı? İyi çalışmalar kolay gelsin..
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Balıkesir
|
Re: Paintshop pro 9 da dosya hatası
programı ilk kurduğumda 2 ayrı bilgisayarda bu hatayı verdi. Ama bende program hiç açılmamıştı. Yani çalışırken verdiği bir hata değildi. XP'den kaynaklanan bir sorun olabilir. programı yeniden yükledim ve bu sefer çalıştı. Çok alakası varmı bilmiyorum ama o arada bir virüs taraması da yaptım ve bazı virüsleri sistemimden sildim. Böyle bir şüphen varsa ondan da kaynaklanabilir
![]() zipli dosyayı indirdim ancak açamadım. sanırım yanlış kayıt edilmiş bir dosya bu.
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
jasc firmasinada konuyla ilgili mail attim ama cevap veren olmadi. Firmanin sitesinde bu hataya cok benzer bir soru icin "su anda bu konu uzerinde calisiyoruz, bizi takip edin" gibisinden bir cevap verilmis. Bende en garanti yolu secip tum siteyi yeniden yaptim. Daha da guzel oldu hem
![]() Bu arada baska bir bilgisayardan dosyayi cektim, su calisir durumda.. kolay gelsin..
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Balıkesir
|
PSP yi bu sürümden itibaren Corel Corp. satın aldı. Belki onlarle iletişim kurarsan daha hılzı cevap alırsın. (Ben Corelden kaynaklanan sorunlarda kendilerine ulaşıyorum, sorun olmuyor)
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!