Zoque.Forum
»
corel'dan .pdf almak
|
| Luna Grafik Forumu - 2D Her türlü pixel ya da vektör tabanlı grafik programı (Photoshop, Corel Draw, Freehand, Fireworks...) hakkında merak ettiklerinizi, karşılaştığınız problemleri bu bölümü kullanabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
corel'dan .pdf almak
corel 11 ile hazirlanan yaklasik 100 sayfalik bir dosyayi .pdf haline nasil getirebilriz?
tesekkürler
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Re: corel'dan .pdf almak
open office diye free bir program var ... benim bildiğim word excell' i bile pdf haline getirebiliyor. corel ' ı yapabiliyor mu bilmiyorum bir bak istersen ...
bu da alman( ca ) sitesi http://de.openoffice.org/ |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
bunları Photoshop cs nin tanıyabileceği bir formatta export edebilirseniz , photshop cs de file> automate menüsünün altında pdf yapan bi sihirbaz var (komutun ismini hatırlamıyorum şimdi) . Çoklu dosyaları da pdf e çevirdiğini biliyorum. Jpeglerden yapmıştım ben bi keresinde.
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Selam Cihangir.
Corel 11 zaten gelismis bir PDF olusturma sistemine sahip. Üst menüden File > Publish PDF dedigin zaman ne isimle kaydedecegini sorar. Buradan Settings'e girince jpg dosyalarinin kalitesinin ne olacagini, yazilarin textya da curve edilmis olmasini vs. belirleyebilirsin.
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
bitmap ve yazi karakterlerinde problem yok, fakat vektor grafiklerde ufak bir pixellesme problemi var. gözden kacirdigimiz bir ayar mi var acaba?
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!