»
Sizce Hangi Logo?
|
| Luna Grafik Forumu - 2D Her türlü pixel ya da vektör tabanlı grafik programı (Photoshop, Corel Draw, Freehand, Fireworks...) hakkında merak ettiklerinizi, karşılaştığınız problemleri bu bölümü kullanabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#11 (permalink) | |
|
Re: Sizce Hangi Logo?
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
1 (ve türevi olan 6) gayet modern duruyor. Bence bu en uygunu. Hatta ikisi birden kullanılabilir. NTV'deki flash haber logosu kırmızı, Spor haberlerinde bazen yeşil olduğu gibi. Show tv de ilk zamanlar renkler üzerinde ara ara animasyon yapıyordu. Bu şekilde olabilir. Bir de belirttiğin gibi 3d animasyonlar icin de uygun olmalı logo. bundan dolayı 5'te uygun bence. Ama belki tipografide biraz daha çalışılsa daha iyi olur.
|
|
|
|
|
|
#17 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
2. logo TV kanalı için uygun olabilir gibi gözüktü, yanlız üzerinde biraz oynama yapılabilir. Biraz daha sıcak bir hale getirilebilir, mavi çok soluk olmuş. Özellikle tüm logolar arasından mantıklı anlam yükleyebildiğim tek çalışma oldu neredeyse.
TV yazısının dünyaya benzeyen mavi elipsin içinde oluşu, TV teriminin tüm dünyaya hitap ettiğini, KENT yazısının ise daha küçük ve mavi elips tarafından kapsanan beyaz daire içinde oluşu KENTin yerel bazda yayın yapan bir TV kanalı olduğunu yansıtabilir. 2. logonun tek eksiği başka bir TV kanalınınkine benzetmiş olmam. 9'da güzel fakat arkadaşlarında dediği gibi müzik kanalına daha çok gidebilirdi, ya da bir radyoya. Diğer logolara ne anlam yükleyebildim ne de kompozisyonu beğendim, açıkcası ekranın sol köşesinde sürekli duracak bir logo için ideal değillermiş gibi geldi. |
|
|
|
|
|
#18 (permalink) |
|
Yer: Viyana, İstanbul
|
Bence:
1,6, fontundan dolayı, (ama etkileri güzel) 12 akla ilk gelebilecek 3 renk esprilerinden olduğu 4,10 çoğu kişi EN yada ENT TV olarak anlayabileceği için 2 basitlik, uğraşılmamış havası verdiği için OLMAZ 3 te ordadaki, tt okumada karışıklık olarak algınabileceği gibi benzerlik tekrarıdan gelen uyum olarak ta algılanabilir. 7 deki KENT yazısının açısında sorun var 9 un radyo anımsattığına ben de katılıyorum. özetle; 3-7-8-11 ama 3 te kent ile tv iyi ayırmak ile gibi 7 de perspektif açılarını ayarlamak gibi 11 de farklı Fontlar denemek gibi 8 de yazıyı birazdaha yüksekte kullanmak gibi bir kaç çalışma daha yapılabilir.
|
|
|
#19 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
1 veya 6 olabilir
|
|
|
#20 (permalink) |
|
Yer: Türkiye
|
Çalışmalarınız için tebrik ederim. ilk dikkatimi ceken 1 numaralı logo oldu. fakat bu logonun tv deki görünümü nasıl olur, tv nin teknik donanımı burda gründüğü gibi ( 1 numaralı logoda ) katmanları gösterebilir mi?
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!