»
sorunlu müşteri ve flash animasyon
|
| Luna Grafik Forumu - 2D Her türlü pixel ya da vektör tabanlı grafik programı (Photoshop, Corel Draw, Freehand, Fireworks...) hakkında merak ettiklerinizi, karşılaştığınız problemleri bu bölümü kullanabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İSTANBUL
|
sorunlu müşteri ve flash animasyon
bir müşterim kendisine bina yaptırmış büyük paralar harcayarak ve sitesinde de illa bu binayı göstermek istiyor. buraya kadar tamam ama işin komik tarafı binanın pencerelerinden bir iki tanesi açılıp kapanacak ve açılıp kapanan pencerelerden duman çıkacakmış. ne alakaysa neyse müşteridir haklıdır dedik ilk başta pencereler açılıp kapanmayacaktı çünkü ama işin içine pencere açılıp kapanma olayı girince olmadı tabii ki. bu konuda yardımınızı bekliyorum. nasıl böyle bişey yapabilirim yada böyle saçma bir olaydan nasıl vazgeçirtebilirim. bina aşağıda gördüğünüz gibi bunu ön pencerelerinden iki tanesinden yandaki pencereninde bir tanesinden duman çıkıcak ve açılıp kapanacak böyle bişey olabilir mi yada olursa nasıl olur ?? şimdiden herkese teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: İstanbul, Türkiye
|
Re: sorunlu müşteri ve flash animasyon
sanırım işveren binaya bir fabrika havası vermek istiyor, fakat ben olsam tüm yeteneğimi kullanıp vaz geçirmeye çalışırdım
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
bahsettiğin sorununa cevap vermiş arkadaşlar, ancak müşteri ile işin zor dostum allah kolaylık versin...bana kalırsa her müşterinin yanında işi yokuşa süren ya da sallayan biri olur ya bence önce onu sustur
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Kusura bakmayın ama pencerelerin açılıp yapanması ve dumanların çıkması görünce ben bir sitede itfaiyeyi ararım. Eyvah herifn binası yanıyor diye
. Hiç çalışan bir iş yeri olarak aklıma gelmez. Bırakın gelmeyi ucundan dahi geçmez. Böyle bir şeyin sitenin ciddiyeti ile uymayacağını anlatman gerekir bence
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Eğer foto buysa, bu fotoğrafın üzerinden çizimini yapıp hareketi vermen daha başarılı olur ama ne şekilde yaparsan yap pencerelerin açılıp kapanması mantıksız bi animasyon olur.
müşteri mantığı işte, sorunlar aynı ne diyim allahkolaylıkversin
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: *****
|
Konuyu salt pencere acma olarak dusunme. Pencere acip kapatma da senin tasarim ufkunun genisligine gore estetik bi gorunum kazanacaktir. Ne bileyim, pencere acildiktan sonra iceri girebilirsin, ya da iceriden birseyler cikartabilirsin vs.
Bence musteri memnuniyetini, musteriden gelen masum ve hakli talepleri akillica geri cevirmek yerine, ona istedigini sunma yolu ile saglamalisin. Tabi bu benim kisisel fikrim. Saygilarimla. |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Arkadaşım anlamayacak bir şey yok. Bu işi amme hizmeti olarak yapmıyorsan, ücretini aldığın kişinin isteği doğrultusunda yapacaksın. İstekleri sana saçma gelebilir, ancak nedenini söylersin adam illa da öyle istiyorsa o şekilde yaparsın.
Nihayetinde sen burda isteğe göre iş yapıyorsun .Bir yerden duymuştum şu an tam hatırlayamıyorum eğer kendi isteğine göre iş yapacaksan ressam vb. ol, eğer web tasarımı yapıyorsan karşındakine kulak vereceksin.Nihayetinde müşteri daima haklıdır. Ha senden tamamen senin prensiplerine aykırı bir şey yapmanı ister, amenna; yapmam der çıkarsın, o başka bir şey. |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!