Zoque.Forum
»
soğuk damga şeklinde yazı nasıl yazılır?
|
| Luna Grafik Forumu - 2D Her türlü pixel ya da vektör tabanlı grafik programı (Photoshop, Corel Draw, Freehand, Fireworks...) hakkında merak ettiklerinizi, karşılaştığınız problemleri bu bölümü kullanabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#2 (permalink) |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
öncelikle teşekkür...
doğrusu bu kadar çabuk cevap alabileceğimi beklemiyordum.Fakat tam olarak aradığım şey bu değildi.ben kabarık değilde soğuk damgalar olurya resmi belgelerde.içeriye doğru göçük bir şekilde hani.öyle birşey istiyordum.
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Istanbul, Türkiye
|
Önce 200x200 bir beyaz sayfa aç. Ortasına bir daire çiz,(Renk olarak 663333 iyi gibi göründü bana) ve onunda ortasına başka bir daire çiz. (Select>Modify>Contract ile bunları halledebilirsin). Sonra içteki dairenin üst kısmına metnini yaz, ve free transform ile bunları ortadaki dairenin etrafına diz. (Sonunda bütün metni içine alacak şsekilde bir free transform yaparsan daha düzgün oluyor) Sonra layer’lari merge visible yap Buradan istediğin damganın türüne göre 1- Filters >Sketch >Stamp ile yapabilirsin. 2-Yada shift yardımı ile halkalar ve metnin dışındaki bütün bölgeleri seçip, select>inverse yapar, Buradan layer effects yada eye Candy ‘nin inner bevel filtreleriyle bir seçili alanı bevel edip , Texture >Grain yada Distort >Ripple filtrelerini (yada herhangi işine yarayabilecek bir filtreyi kullanarak istediğin görüntüyü oluşturabilirsin. Umarım hiçbir adımı atlamamışımdır. ![]() İş sana kalmış, biraz yaratıcı ol. Ayrıca istediğin mührün bir örneği varsa, gösterirsen daha iyi olur. Kolay Gelsin.
|
|
|
#6 (permalink) |
|
foruma grafik ekleyebilmek icin http://www.zoque.com/vbulletin/index.php3?action=bbcode adresine bakabilirsin. (Adding Images adli konu basligi)
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
layerı çoğaltın ve yazını yazın. Yazının dışını silin. Bu seçililiği bozmadan feather 1 verin ve iki piksel üst sola kaydırın herhangi bir araçla koyulaştırın 4 piksel sağ ve alta kaydırın ve rengini açın... sanırım bu kadar. |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!