Zoque.Forum
»
ilk vektörel denemem
|
| Luna Grafik Forumu - 2D Her türlü pixel ya da vektör tabanlı grafik programı (Photoshop, Corel Draw, Freehand, Fireworks...) hakkında merak ettiklerinizi, karşılaştığınız problemleri bu bölümü kullanabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
ilk vektörel denemem
merhaba..
heves ettim ve ilk vektorel calışmamı çıkarttım. Adobe illustrator kullandım yaparken. daha iyi yorumlayın, tüm eksikleri tespit edin diye resmin orjinalini de ekledim ![]() düsüncelerinizi bekliyorum.. ![]() tesekkürler
|
|
|
#4 (permalink) |
|
|
Re: ilk vektörel denemem
ren seçiminin uymadığının farkındayım
ama ugrasmama ragmen bulamadım dogru renkleri.. bu konuda bi püf noktası varmı?anatomik olarak nereleri yanlıs cizmisim? yüz hattındaki gördügüm tüm farklı tonlamaları cizmeye calıstım.
|
|
|
#6 (permalink) |
|
|
- Adobe illustrator da resmi açtım. sonra üstüne bir layer da actım.
- pen tool kullanarak yeni layerda arkadaki resimde gördügüm tüm farklı renk tonlarının sınırlarını cizdim. - ve sonra renklendirdim. anlatması biraz zor. cok güzel bir tutorial var. ben de ilk ordan ögrenmistim. oraya bakmanı tavsiye ederim. www.baung.com dan Vector Tips bölümüne gir..
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: Samsun
|
Ben ilk çalışma için başarılı buldum. Ancak seçilen fotoğraftaki duruş senin çizimine biraz sorunlu yansımış..
Yani model fotoğrafta emniyet kemeriyle sarılı ve kolunu -sanırım- yukarda bizim göremediğimiz bir yere uzatmış ve tutunmuş. Modelin bu şeklide aldığı duruş, senin çizimine yansımamış. Bu nedenle, deadsea'nın da belirttiği gibi bir anatomi sorunu -özellikle omuzlarda- varmış gibi duruyor. Eline sağlık, çalışmaya devam.. ![]() |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
çizim yaptıkça illustratırda daha iyi de olacaktır. Renk seçimleri için ise denemen gerekli bunun bir püf noktası yok
![]() Ama buradan sana yardımcı olması için tasarımcıların yaptığı renkleri bir inceleyebilirsin http://www.colourlovers.com/
|
Zoque'a hoşgeldiniz!