»
vectorel nesne siteleri
|
| Luna Grafik Forumu - 2D Her türlü pixel ya da vektör tabanlı grafik programı (Photoshop, Corel Draw, Freehand, Fireworks...) hakkında merak ettiklerinizi, karşılaştığınız problemleri bu bölümü kullanabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
vectorel nesne siteleri
merhaba, bedava vectorel imajların, objelerin oldugu bir site var mı bildiğiniz? stock photo siteleri gibi search edebilceğim işime çok yarar.. teşekkürler
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Re: vectorel nesne siteleri
Stock fotolar
Image After Morgue File Stock Vault Stock Xchng Vektörel clipart Adobe exchage diye bir bölümden haberiniz varmiy di? Adobe kullanicilari yaptiklari isleri resmi site üzerinden birbirlerinin paylasimina aciyorlar Deviantart? vector yazip arama yaptigimda 115.000 tane sonuc buldu Mesaj metsatöll tarafından 21.09.2006 (22:00) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
ASlında bu tür işler için bir imaj bankası oluşturmak, iamj CDleri almak işleri çok kolaylaştırıyor.
Farklı şeylere ihtiyacım olduğunda iStockphoto kullanıyorum. Fiyat olarak en ucuz sistem burası bildiğim kadarıyla. Ayrıca şu anda video kısmı da açıldı.
|
|
|
#7 (permalink) |
|
|
istockphoto gayet güvenilir.. bende oradan aliyorum.. ama biyerden sonra tuzlu kaciyor resim adedi artınca..
yüksek çözünürlüklü resimler için resim başına 5 dolar, cok daha büyük boyları icin 10 dolar..
|
|
|
#8 (permalink) |
|
|
ben editleyebilceğim şekilde (*.eps, *.ai..) gibi vektorel imajlar arıyorum.
devianart'dan bu tür dosyaları indiremiyoruz heralde..
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
Yer: İzmir
|
@tweaker;
.ai dosyaları indirilebiliyor, brushlar indiriyorum ben kullanmak için, seçenek çok. Alıntı:
Sistem yeterince güvenilir. 1 yıldır hiç sorun yaşamadım yaptığım alışverişlerde.
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!