»
Yarşmalar Hakkında
|
| Luna Grafik Forumu - 2D Her türlü pixel ya da vektör tabanlı grafik programı (Photoshop, Corel Draw, Freehand, Fireworks...) hakkında merak ettiklerinizi, karşılaştığınız problemleri bu bölümü kullanabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Eskişehir - İstanbul - Toronto
|
Re: Yarşmalar Hakkında
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
Bence tasarımcılar için önemli bir link..
http://www.dexigner.com/ajanda/ |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
aslinda grafik tasarim konusu henuz cok daginik gidiyor Turkiye'de. biraz da kullanim alani zenginliginden kaynaklaniyor. en son ilgimi ceken konulardan bir tanesi t-shirt uzerindeki grafik tasarimlar olmustu. asagidaki web'de odullu tasarim yarismalari yapilmaya baslanmis. oylama bolumleriyle insanlarin oylariyla dereceye girenler belirleniyor. ilginc kismi surekli yarisma yapilmasi. yeni baslamis ama incelemeye deger gibi duruyor.
web: www.think-shirt.com |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: rize
|
selam.meraklarım ve meslegim gereği giresun üniv logo yarışmasına bir kaç tasarım gönderdim.sunş ve tasarım olarak o kadar iddaalı olmamakla beraber.yarışma koşullaır ve kazanan tasarımlar konusunda çelıskı gordum.unıversite kımlıgı ve gıresunu temsıl edecek ıbareler tasıyan yarısma kosulları ıle kazanan calısmalrı pek bagdastıramadım.yonlendırılme farklı odullendırmew farklı geldı bana ılgılenen arkadaslardan fıkır rıca edıyorum...yanılıyorsam aydınlatırmısınız.tesekkur ederım
bu konu aslında genel fıkırler edınılebılecek bır fırsat geldı bana..şikayetten ote... |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
Yer: istanbul
|
Alıntı:
|