|
|
#1 (permalink) |
|
|
selam.. elimde bir resim var. resimde 10-15 kişi mevcut. dolayısıyla yüz hatları ufak boyutlarda. fakat resmi resize ettigimde yüz hatları(göz,kaşlar vs.) belirginligini kaybediyor. ufak bir resimi net bir şekilde 10 kat kadar büyütmek istiyorum. büyütecegim bölümü işaretleyip başka bir image'e copy ediyorum. ama dediğim gibi resimde belirsizlik hakim. ne yapmalıyım. şu an 7.0 kullanıyorum. ayrıca fotocanvas vs. programlarda exeri olarak yüklenmiş durumda. eger photoshopta bu mümkün deilse başka bir program var mı? yanıt verirseniz çok sevinirim. iyi çalışmalar
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
resize...
Selam, 7.0 ne zaman çıktı abi söle biz de alalım... Ben daha ancak 6.0.1 update kurabildim... Resize olayına gelince
http://www.yukudr.com/ dan S-PicView'e bi bak işine yarayabilir, geçen sene pc nette bahsediyodu bundan...
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: İstanbul - Ortaköy
|
Re: resimi resize etmek
Resmi net bir şekilde 10 kat büyütebilirsen lütfen nasıl yaptığını buraya da yaz. Çünkü böyle birşey imkansız. Amerikan filmlerinde olur sadece o. Ama en makul büyütmeyi image'in modu'nu RGB Color'a getirdikten sonra yaparsın. Indexed Color'da ise mod, resmi küçültürken bile bozulmalar olur.
|
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!