Zoque.Forum
»
Dosya Açarken Image'i Görebilmek
|
| Luna Grafik Forumu - 2D Her türlü pixel ya da vektör tabanlı grafik programı (Photoshop, Corel Draw, Freehand, Fireworks...) hakkında merak ettiklerinizi, karşılaştığınız problemleri bu bölümü kullanabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Dosya Açarken Image'i Görebilmek
Photoshop 5.5 kullanıyorum. Eskiden bir image açacağım zaman bir kere üzerine tıkladığım image'i open penceresinin altında küçük boyutta görebiliyordum. Sonra makinaya format attım yeniden yükledim Photoshop'u ancak artık göremiyorum. Açacağım resminde hangi resim olduğunu anlayamıyorum tabi
Bu sorunu nasıl düzeltirim? |
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
İmage ready tarzı programlarda sıkışmış optimize olmuş dosyaları görememen doğaldır. Gerçi ben Macintoshda çok fazla yaşamıyorum bu sorunu. General Ayarlarından ( Ctrl+ K olcakdı PC de sanırım ) Varmı sende onuda bılmıyorum ama image Previewe görmek istediğin image uzantılarını cıkan kutucugun içine ata o zaman bu sorunun halloacaktır.
Diyomya abi Mac her zaman ruLezZ ![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
Yer: Istanbul, Türkiye
|
Alıntı:
Ayrıca 98'de (2000'de seçenek olarak var zaten) bir kalsör içindeki dosyları küçük resimler olarak görebilmek için klasöre sağ yıklayıp özelliklerden "küçük resim görünümünü etkinleştir" seçtiniz mi, küçük tumbnail olarak ta görebiliyorsunuz. Picaview'i ben de kullanıyorum, ayrıca ACDSEE'nin ImageFox adında başka bir programı var ki, tam bu bahsettiğiniz işi yapıyor, yani her türlü (sıkıştırılmışlar bile) resmin önizlemesini yapabiliyorsunuz.
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!