»
Calisma : Natural Born Killers
|
| Luna Grafik Forumu - 2D Her türlü pixel ya da vektör tabanlı grafik programı (Photoshop, Corel Draw, Freehand, Fireworks...) hakkında merak ettiklerinizi, karşılaştığınız problemleri bu bölümü kullanabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#12 (permalink) |
|
Yer: izmir - ankara
|
uppss
merhabalar,
arkadaşın açıkçası birbirinden bağımsız ve farklı duyguları anlatan iki grafiğimi( soldaki adam (timehascome) ve sağdaki kurukafa(love) ) izinsiz kullanması hoş bir şey değil. zaten iyi bir kombinasyon olmadığı gibi anlamsız bir şey de ortaya çıkmış...ve buraya gönderip fikir alıyorsun, bilmiyorum bu ne kadar doğru...!
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Yer: istanbul /// TR »
|
arkadaşın açıkçası birbirinden bağımsız ve farklı duyguları anlatan iki grafiğimi( soldaki adam (timehascome) ve sağdaki kurukafa(love) ) izinsiz kullanması hoş bir şey değil. bende bunların wingman'a ait olduğunu söyleyecektim şimdi ... ama kendisi söylemiş bilemen birde o cenin gibi şeyde MATrix ' ten alma galiba.. iyi hatırlıyorum onuda... neyse yorumumu yapayım ... bu kadar güzel çalışmaları aldın madem daha kalite bişi yapsaydın ... direkmen birini oraya paste birini buraya paste etneseydin keşke... saygilarimla.. başarilar.
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = [:. M o N a R o Z a ® .:] < Gözümü yaşlar bürüdü; Hiçbirşey görmüyorum > Just for LoVe 22.4.22 = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!