Zoque.Forum
»
Calisma : Natural Born Killers
|
| Luna Grafik Forumu - 2D Her türlü pixel ya da vektör tabanlı grafik programı (Photoshop, Corel Draw, Freehand, Fireworks...) hakkında merak ettiklerinizi, karşılaştığınız problemleri bu bölümü kullanabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Calisma : Natural Born Killers
Arkadaslar bir kac resim bir araya getirerek ve resimlerin üzerinde biraz oynayarak bir$eyler yapmaya calistim.
NaTuRaL BoRn KiLLeRs
|
|
|
#2 (permalink) |
|
|
yukarıdaki link çalışmıyor burdan bakın
>>> NaTuRaL BoRn KiLLeR! <<<
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Sağdaki arkadaşı ortaya alıp önplana bebeği alsan, alttaki alet yerine adamla uyum sağlamış başka bir kesici alet bulsan ve yazıyıda en üste veya ortaya transparent olrak yazsan nasıl olurdu acaba ?
Bu saat layerinden sanırım sende sıkılmışsındır, herşeyin ustunde. Başka birşey olabilir mi ? Kum saati mesela ? |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Slm
Hazırladığın tasarımda belli bir konsept yok bence. Ayrıca dikkatimi çeken bir unsur daha oldu. Resimler dekupe edilmiş siyah bir zemin üzerine oturtulmuş gibime geldi. Dekupajlı resimlerin sağdaki insan suratı olanın üzerinde hardlight layer modu kullanılmışmı kullanılmamışmı pek anlayamadım. Ancak.!
Natural Born Killers & photomaster yazılarıyla tasarımı karşılaştırdığımda sanki sen dekupajlı resimleri birleştirip sadece isimleri yazmışsın sanırım. Tabiki bu söylediklerimi yapmamış olabilirsinde, bunları yapmak yasakda değil ayrıca ama diyorumya böyle olduğunda pek fazla eleştiri yapılamıyor gibi Sana başarılar. |
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Bencede fazla birşey yapılmamış gibi duruyor . Yazılardan başka ne yaptığını anlatırmısın ?
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
diğer arkadaşlara katılıyorum. banada zor gelmedi. ve biraz karışık duruyor. ne bilim yerleri farklı olsa daha güzel olabilirdi
|
|
|
#7 (permalink) |
|
|
........
Arkadaslar eleştrileriniz için saolun.Ama bunu gecenin saat 3'ünde yaptim oyle kafama esti ayrica dediginiz gibi yazilar ve diger resimleri alip üstünde oynamalar ile böyle bir görünüm verdim.Sizler gibi profesionalce wallpaper yapamam işte bu bir anlık bir zevk idi bunuda sizlerle paylaşmak istedim yorumlarınız için saolun...
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Slm
Tamam çok güzelde neden alınıyorsunki eleştirilere anlayamadım. Burada herkez gördüklerini söylüyor sana. Biz nasıl bir ortamda tasarım yaptığını bilemeyiz. Gördüklerimizi kendimizce yorumlarız. Alınacak bir laf göremiyorum ortada.
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
|
Tabiiki degil.
Tabiiki övgü almak degil , bu zaten cok amatorce bir calisma ilk calismam digebilirim bu yüzden önerilerini almak istedim forumdaki bazi arkadaslarin bununda bana cok faydasi oldu digebilirim. Herkese teşekkürler.
|
Zoque'a hoşgeldiniz!