Zoque.Forum
»
::: Ufak Bir Çalışma
|
| Luna Grafik Forumu - 2D Her türlü pixel ya da vektör tabanlı grafik programı (Photoshop, Corel Draw, Freehand, Fireworks...) hakkında merak ettiklerinizi, karşılaştığınız problemleri bu bölümü kullanabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
::: Ufak Bir Çalışma
http://www.madeincy.8m.com/wallpaper.gif
adresinde ufak karanlık basit bir çalışma yaptım nasıl olmuş bir bakarsanız sevinirim. hayatıma ilk defa bu kadar opaticy kullandım çok karanlık demeyin biliyom ![]() ayak olayına gelince; nedenini bilmiyom koydum işte
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Sanki
Güzel olmuş,
Ben de sanki bir ayakkabı markasının yeni bir modeli için yaptırdığı logo veya simge gibi bir duygu uyandırdı Ama gene de çok başarılı,tebrikler...
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Ayakkabı firması ha aslına bakarsan ii düşünce zaten birtane iş var ayakkabı sitesi için belki kullanabilirim ![]()
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: istanbul /// TR »
|
güzel ama dediğin gibi karanlık ...
saygılar, başarılar ...
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = [:. M o N a R o Z a ® .:] < Gözümü yaşlar bürüdü; Hiçbirşey görmüyorum > Just for LoVe 22.4.22 = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!