»
bir çalışma ...
|
| Luna Grafik Forumu - 2D Her türlü pixel ya da vektör tabanlı grafik programı (Photoshop, Corel Draw, Freehand, Fireworks...) hakkında merak ettiklerinizi, karşılaştığınız problemleri bu bölümü kullanabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: istanbul /// TR »
|
bir çalışma ...
Bu çalışmayı bi yorumlarsanız sevinirim ... çalışmada kullandığım bütün teknikleri hatırlamıyorum ama aklıma gelenler ... - image eklemesi üst üste ve sonra multiply - blur / motion blur - gradient azcık ... - desturate aklıma gelenler kusruma bakmayın biraz aceleci yaptım galiba, ne kullandığım aklımda bile değil ... çalışma adresi : esmer kız
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = [:. M o N a R o Z a ® .:] < Gözümü yaşlar bürüdü; Hiçbirşey görmüyorum > Just for LoVe 22.4.22 = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Bursa
|
çalışma adı : esmer kız
ben kızı göremedim sadece kırmızı bir kurdele vardı o kadar ![]() adı dışında güzel ..
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
ı-ıh
görüntüde vurgu eksikliği var yaptıkların arasında renkler kaybolmuş biraz daha vurgulu çalışırsan(önemli olanı önplana çıkarmak anlamında) daha iyi sonuçlar alıcağın kesin...
çalışmalarının devamını dilerim...
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: istanbul /// TR »
|
Vurgu eksikliği derken mesela ???
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = [:. M o N a R o Z a ® .:] < Gözümü yaşlar bürüdü; Hiçbirşey görmüyorum > Just for LoVe 22.4.22 = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!