»
İlk site harici grafik çalışmam.
|
| Luna Grafik Forumu - 2D Her türlü pixel ya da vektör tabanlı grafik programı (Photoshop, Corel Draw, Freehand, Fireworks...) hakkında merak ettiklerinizi, karşılaştığınız problemleri bu bölümü kullanabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Bursa
|
İlk site harici grafik çalışmam.
Merhabalar, Her zaman bir background sorunu çekmişimdir. İşte bu da onlardan biri. Bakıp Lütfen tavsiyelerde bulunurmusunuz. www.siyigullu.com |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: istanbul /// TR »
|
evet verdiğini linkten açılmadı ama ben burdan açtım ...
açıkcası pek hoşuma gitmedi .. bence birkez daha gözden geçir daha orjinal işler meydana getirmeye uğraş ... saygılar, başarılar ...
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = [:. M o N a R o Z a ® .:] < Gözümü yaşlar bürüdü; Hiçbirşey görmüyorum > Just for LoVe 22.4.22 = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Resmi kesip yapıştırmışsın . güzel bir çalışma olmamış . Fazla bir emek yok . Yinede ellerine sağlık
Başarılar
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: Bursa
|
Teşşekürler
Teşşekürler, ama benim esas yanıt istediğim background sorunu mu çözmek. YAni her ne çalışma yaparsam yapayım kesinlikle bir background uyduramıyorum !!!. Yani biraz sizin tekniklerinizden bahsederseniz çok sevinirim.
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!