Zoque.Forum
»
Calisma...
|
| Luna Grafik Forumu - 2D Her türlü pixel ya da vektör tabanlı grafik programı (Photoshop, Corel Draw, Freehand, Fireworks...) hakkında merak ettiklerinizi, karşılaştığınız problemleri bu bölümü kullanabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: İzmir/Gaziemir
|
...
trux herseyi bilmeden sadece 1 kere dusunerek yazman beni uzdu!
1-Ben o calismayi gizlice dolabin icinde laptobla yaptim yani 10 dakkada felan 2-32ramda ps yi bile zor acio 3-ben Allah'a inana birisiyim kesinlikle o hac isareti degildir.Kendi capinda konuyu carptirma hem hac olsa bile sana onu soran olmadi! 4-onun ismini baska bisi koymustum kolaydisk e yuklerken hata verdi galiba turkce karakter istiodu hatirladigim kadariyla hemen ole yazidm unku internetede gizlice girip yukledim ondan ole asdf yazdim son anda degistirdim onu 5-Se7en bunu 12 yasindaki kardesininin yapmasi beni ilgilendirmez yapabilirse hll ama ben bu kadar biliyorum yani benb dahada gusel ozenli bisi yapmak istemezmiyim?hem ben ps yi bukadar biliyorum bole bisi yaptim az bilmem sucmu? yayinlayamicakmiyim bu kadarlik bi calismayi? sende bizamnalr boleydin unutma anadan dogma bilmio herkes ps yi ya nediyim size bu kadarini soluyorum daha gusel yapabilen warya yayinlasin tebrek ederim yani... Bora ice ozur dilerim aslinda dogru dedikleriniz hemen nasil yaptigimi soliyeyim; ilk once siyah beyaz bi yni dosya actim sonra o + isareti bi fontdurbunu ekledim ve icini grand tool (glaiba isimlerini fazla bilmiyorum burdada ps yok ozur dilerim) metal gibi gozukmesini sagladim daha sonra bnir goz resmi bulup yapistirdim layer o gozun layeri de overlay di ordaki EVIL yazisida overlay bu kadar.
|
|
|
#13 (permalink) | |
|
Yer: İstanbul, Türkiye
|
Alıntı:
@Airties Kablosuz İletişim Mesaj Atlantis tarafından 24.11.2001 (08:29) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
EVIL photoshoptaki belkide ilk calismasini yapmis o hevesle calismasini burada göstermek istemiş ama buna bin pişman olmuş.
Konuya karışan photoshopcu arkadaslarım sizin ilk çalışmalarınız nasıldı acaba cok merak ediyorum. |
|
|
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Sana katılmamak elde değil CaRaVaN ,
Arkadaşlarımız olayı fazla abarttıklarını düşünüyorum eğer buraya asılan çalışmalarda sizi çekici bir olay görmezseniz yorumlarınızı yazmaya bilirsiniz. Ve bence önemli olan yaptığımız çalışmaların ne kadar çok uğraşıldığı veya ne kadar karmaşık olduğu değil , neleri anlatabildiğidir. Arkadaşımızda bunun kendine bir şeyler anlattığını düşünmüştür ve çalışmasınız bizlerle paylaşmıştır ama CaRaVaN'ın dediği gibi pişman olmuştur. Son söz olarak eğer kendinizi aşmış insanlar kategorisine koyuyor iseniz lütfen çalışmalarınızı yeni yeteneklerle paylaşın ve o insanlarada bir faydanız dokunsun. Teşekkürler, |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!