Zoque.Forum
»
Horror - grafik çalışması
|
| Luna Grafik Forumu - 2D Her türlü pixel ya da vektör tabanlı grafik programı (Photoshop, Corel Draw, Freehand, Fireworks...) hakkında merak ettiklerinizi, karşılaştığınız problemleri bu bölümü kullanabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#11 (permalink) |
|
konuyu sohbet ortamina cevirecek mesajlar gönderilmesin. biraz daha özen..
![]()
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Saolun yorumlarınız için
cenk abi konuyu sohbete çevirmemek için böyle bir mesaj atıyorum . icq'da konuşuruz ![]()
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
- cok fazla renk patlaması var,
- yukardaki sebepten dolayı bir merkez noktası yok ,yani dikkatin yogunlasacagı nokta. - bu tarz "burned out " resimlerdeki genel problemler zaten yukardakiler , ayrıca resim tekrarları yapacaksan tekrar olarak kullandıgın kısım resme birsey katmalı , (hız ,renk , yumusaklık ,vs.) - Eger alt kısmı kapatırsan, tekrar edilen kısmı yani ,ve yan tarafı , geriye resmin %30 u boyunda orjinal resim kalır, yani gerisi bos. ve orda da cok emek yok aslında, birkac resim üstüste , biraz blur, biraz layer effects , dissolve, noise felan... <Genel Egitici , can sıkıcı mesaj , istemeyen okumasın> Genel olarak buraya gonderilen resimlerin cogunda olan bir problem bu , lütfen ben birseyler yaptım moduna girmeyin , biraz ugrasın, dusunun ne anlatmak istediginizi,birsey anlatmak istemiyorsanız , onlar zaten draft olur , draftları yollamayın bence, cunku sizi gelıstırmezler... Tasarımcıyı , Photoshop kullanandan ayıran sey, elinde materyale kattıgı ruhtur, renktir , harekettir ..Eger bunlar yoksa geriye sadece Photoshop ve resimler kalıyor ki , bir düşün dünyada sunun gibi bir resmi yapan milyonlarca insan var, onlardan seni ayıran ne olacak _? Yasadıgın ortamın kulturel izlerini, Karakterinin bir parcasını, Duygularını, yaptıgın seye yansıtmaya calıs..Biraz daha ugras... Simdi diyeceksiniz ki , altı üstü bir resim, niye bu kadar laf? Cevabı basit ; Eger Photoshop kullanıcısı olmak istiyorsan tamam, ama bir tasarımcı olacagım diyorsan, Yaptıgın en basit iste bile, o isin sana ait oldugunu hatırla ve ona gereken saygıyı ve onemi goster.Bu sekilde tasarım yapmaya baslayabilirsin. Kopyalamak, taklit etmek cok kolaydır ama kendinden birseyler katmayı dene...Herkesin bakmadıgı bir açı bul...Baska bir renk... Baska bir boyut... Trend olan seyleri yaparak tanınmak cok kolay ama sonra ??? Sonrası olmuyor o zaman . sadece bir kukla olursun... Biraz kendine dön... </Genel Egitici , can sıkıcı mesaj , istemeyen okumasın> |
|
|
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
bencede , okuyunca bir garip hissettim
![]() Bu mesajı yazdığın için teşekkür ederim AlemŞah abi . Artık çalışmalarımda daha özen göstereceğim
|
Zoque'a hoşgeldiniz!