|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Horror - grafik çalışması
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
korkutamadığım için özür dilerim fakat ben burda grafik hakkında görüşler almak istiyorum
|
|
|
#5 (permalink) |
|
|
nedendir bilmem çalışılacak birşey göremedim . orta bölümünde boş olduğunu sanmıyorum . belkide bana öyle geliyor . tabiki yorumuna saygı duyarım fakat biraz daha düşünerek yorum yaparsan sevinirim .
|
|
|
#6 (permalink) |
|
|
aslinda ilginc bir calisma,
ama beni rahatsiz eden, alt tarafta ki motifin tekrari. Bence cok rahatsiz edici. Bana biraz Peter Grenevay in yapitlarini hatirlatti(daha cok yatak edebiyati adli filmde kullandigi) ve birde,tam oturmamis olan, sag taraftaki oturan insan; orada daha baska motif kullanabilirdin. Zentral olarak kullanmis oldugun insan figürünü biraz daha yan tarafa kaydirabilirsin, olaya daha baska bir boyut kazandirabilir. Ve ayrica beyaz kontrasti cok fazla kullanmissin, kontrastin fazla olmasi, iceride gelisen olaylari cok siliklestiriyor, ve hávada kalmasini neden oluyor. Formatida cinemaskop kullansan cok daha ilginc olabilir. Nesnellikten "es" in ortaya cikisi. Abstra edilmis eytisimsel disa vurus. Yapmis oldugun calismayi begendim. Biraz daha calismalisin ama. Dedigim gibi..... motifin tekrarini kaldirir formatida cinesmaskop yaparsan, kicten uzak bir yapit elde edebilirsin. basarilar. |
|
|
|
#7 (permalink) |
|
|
gerçekten bu güzel yorumun için çok teşekkür ederim yüksel . motifin tekrarını grafiğin daha büyük durması için yaptım . beyazın kontrastı ortalığı dağatmak içindi
oturan adam hakkında söylediklerin doğru , farkedememişim . bir dahaki çalışmamda söylediklerini değerlendiricem . beğendirebildiğime sevindim ....
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Helal arda cok hos olmus. Bu arada graikten kormaya calisan arkadasida guiness rekorlara en ilginc insan olarak gecirme karari almaliyiz. Yanniz o soldaki ustteki gozleri sevmedim nedense ama genel olarak 10 uzerinden 7.5 oda 8 eder sinifi gectin
|
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!