»
oval yazı.......
|
| Luna Grafik Forumu - 2D Her türlü pixel ya da vektör tabanlı grafik programı (Photoshop, Corel Draw, Freehand, Fireworks...) hakkında merak ettiklerinizi, karşılaştığınız problemleri bu bölümü kullanabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
|
oval yazı.......
selam arkadaşlar. Yazdığımız bir yazıyı nasıl oval hale getirebiliriz acaba?... Napcan oval yazıyı derseniz, daha önce de burada konusu geçmişti hani şu t-shirte baskı olayı. Arkadaşlarımın böyle bir düşüncesi varda. Ama t-shirtün arkasına yazacağımız yazıyı nasıl oval hale getireceğimizi bilmiyoruz... Yardım ederseniz çok sevinirim... Arkadaşlar ayrıca bu konuyla ilgili geniş bilgilere sahip arkadaşlarımız varsa bu konuda bizi aydınlatırsa sevinirim (eminim bu foruma üye pekçok kişi de sevinir )... Şu grafiklerin basım olayı daha geniş açıklanırsa çok güzel olur... Yani her türlü grafik ve resim t-shirte basılabilirmi. Bunun kriterleri falan nedir?.. Mesela ben büyük bir uçak delisiyim. T-shirtümün arkasına beğendiğim (tabii ki free nitelikli) bir F-16 yada F-14 Tomcat resmini bastırabilirmiyim?... Bu konular daha geniş açıklanırsa sevinirim (Ama önce sorumun cevabı LÜTFEN )............
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
http://zoque.kolayweb.com/elips.htm
Freehand'te yazınızı yazın ve elipsi çizin. İkisi birden seçiliyken ctrl+shift+Y tuşlarına basın. Yazı her iki yönde de olacaksa satırlar enter'la ayrılmış olmalıdır. Yalnız üstte olacaksa birşey yapmanıza gerek yok ama sadece altta olacaksa, bir satır boşluk bırakıp yazınızı öyle yazmanız gerekir ... Baskı serigrafi tekniğiyle yapılacağı için 2-3 renkten fazla kullanmamaya özen göstermeniz ve her rengin sınırlarının belli olduğu biçimler seçmeniz iyi olur. İsterseniz yazınıza yardım edebilirim. |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!