Zoque.Forum
»
resimlerle ilgili,
|
| Luna Grafik Forumu - 2D Her türlü pixel ya da vektör tabanlı grafik programı (Photoshop, Corel Draw, Freehand, Fireworks...) hakkında merak ettiklerinizi, karşılaştığınız problemleri bu bölümü kullanabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
aslında sorunu tam olarak anlamış değilim. bu grafikler parça parça açılıyor çünkü hepsi ayrı parçalar
![]() eğer Photoshop/imageready ile bir grafiği nasıl kolayca parçalayıp, kodlayabileceğini soruyorsan arşivde böyle bir konu var. bu arada sorunu biraz daha açıklayabilirsen sevinirim.
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Ben sanırım anladım...
Photoshop da yapmış olduğun çalışmayı
"ctrl+shift+e" tuşuna basarak bütün layerları birleştir(Eğer windows kullanıyorsan) Sonra drag guidelerle parçalamak istediğin alanı işaretle.. Aletlerde (Sol en üstde) Kare yi seç ve istediğin bölümü seç ("ctrl+c") yap sonra -Kopyalamak için.. ("ctrl+n") Yap -Yeni sayfa açar kopyaladığın resim boyutunda.. ("ctrl+v")Yap-Yapıştırı kopyaladığını... Son olarak ("ctrl+alt+shift+s") ye bas.. web Sayfaları için kaydeder.. .gif .jpg vs. olarak.. Anlatımım çok zayıf ve araçlar aklıma gelmedi kusura bakma... Çok yorgunum ve aklım çok dolu bana uyku lazım ![]() |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!