Zoque.Forum
»
Image içinde renk degisimi
|
| Luna Grafik Forumu - 2D Her türlü pixel ya da vektör tabanlı grafik programı (Photoshop, Corel Draw, Freehand, Fireworks...) hakkında merak ettiklerinizi, karşılaştığınız problemleri bu bölümü kullanabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: iST TR
|
bak simdi imageready de bunu nasıl yaptıımı annadıysan bunu bir jpg icin pshop ta nasıl yapacagımı soruyorum.. Gif icin iready'yi kullanıyorum oluyor. Ama jpeg ustunde malum cok renk var icinde ama.. bir tanesini degistirmek istiyorum. Dedigim gibi rgb deeri 3-6-9 olanın rgb deerini 3-6-8 yapcam ornegin. Bir sekilde o renk olan bolgeleri select edemiyorum ve edilmiyor zaten dimi?
<!--[Bu mesaj tosuba tarafindan yeniden gözden gecirilmistir (07 Eylül 2000).]--> |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Istanbul-Turkey
|
Sorunu %50 anlamis durumdayim tosubacim, anladigim kadariyla onerimi beliryteyim; oncelikle index color'u mode'dan rgbye cevirdikten sonra rgb degerlerini istedigin gibi vermeyi dene
![]() ------------------ Saygilar, sevgiler, Onur ------------------------------ Keep this in your mind; you'll need anodyne before you get to the hell! ------------------------------ . : A n o d y n e :IN: M o t i o n : . ------------------------------ |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!