Zoque.Forum
»
Proje Yönetimi - Project Management Programları
|
| Makaleler Tasarım, teknoloji, web, kültür ve sanat ana başlıkları olmak üzere forumda yer verilen bölümler ilgili her türlü makaleye bu bölümde yer verebilirsiniz. Sitenizde yayınladığınız ve burada bizlerle yeniden paylaşmak isteyeceğiniz makaleleri de gönderebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Article Tools |
|
|
|
|
Yer: LND
|
Proje Yönetimi - Project Management Programları
Proje Yönetimi, Bug Tracking, Ekip halinde proje geliştirme amaçlı offline hangi yazılımları kullanıyorsunuz ? Önerileriniz nelerdir. Online proje yönetim siteleri değil offline olarakta kulanılabilecek proje yönetim sistemlerinden bahsediyorum.
ASP veya Exe olarak arıyorum... Ben bildiğim bir kaç tane listeyi koyuyorum, Bilenler kulananlar yorumları ile birlikte yazılımların adını ve URL adreslerini yazarsa güzel olur. PHP ile yazılmış;
(biraz farklı konseptlere kayanlar var)
- Aktif olarak Sharepoint kullanımına başladım harika kullanışlı bir sistem. Bir kaç ciddi sorunu var backup almak ve projeleri taşımak zor, sistem resourceları çok yiyor. SQL server veya MSDE ile çalıştırmanız gerekiyor. - .NET ile yazılmış. - Kurulumu Kolay - İsteğe göre Visual Basic ile eklentiler kolayca yazılabiliyoır. - NT Authentication ile çalışıyor, Bug Tracking, Takvim, Duyurular, Özel Sayfalar, Tartışma vs. gibi bir çok şey sunuyor. - Admin Panelleri çok güçlü ileri seviyede özelleştirme yapabiliyorsunuz - Skin Desteği var - İlk başta biraz karışık gibi görünsede mantığına alışınca çok güzel geliyor - Sistemi kurmak için kendi serverınız olması şart gibi çünkü bir çok özelleştirme yapıyor ve hiç bir web hostun bunu kurmayı kabul edeceğini sanmıyorum. Kısaca kişisel olarak tavsiye ediyorum. Portal server vs. gibi versiyonları var, beğenize ve bütçenize kalmış açıkçası. web Sitesi : http://www.microsoft.com/sharepoint/ Download vs. Adresleri : http://www.microsoft.com/sharepoint/...us/default.asp Listeyi güncel tutmaya çalışacağım, Önerilerinizi ve listeye eklentilerinizi de bekliyorum; |
|
|
|
|
|
|
|
|
Listeye Sharepoint' in kısa açıklamasını ekledim. Bkz. ilk mesaj.
@finarfin Microsoft Project Management hakkında daha fazla bilgiyi bekliyoruz. |
|
|
|
|
|
|
|
Yer: Ankara
|
Bu netoffice phpcollabın bir dalı yada devamı herhalde? collab bir aralar durdurulmustu sanırım ama simdi devam ediyor yanılıyormuyum?.
bizde şu aralar bir tane seçip onunla çalışacağız collab disinda birde su ikisi var phprojekt phpgroupware detaylı bir açıklama yazarım umarım inceledikten sonra
|
|
|
|
|
Yer: İstanbul
|
Re: Proje Yönetimi - Project Management Programları
Netoffice iyi aslında ama grafik falan çizemiyor, birde navigasyonu kullanışsız biraz. Düzeltilip kullanılırsa daha güzel olur.
|
|
|
|
|
|
grafik çizemiyor derken ?
Mesela schedule ları falan gayet güzel timeline destekli olarak grafiksel olarak gösterebiliyor, navigasyon doğru Mesela builtin bir "My Tasks" bile yok maalesef. Bunlar için Rapor hazırlyaıp kaydetmek lazım. Hakikaten kullanıuşsız ama çok fonksiyonu olan bir aygıt. |
|
|
|
|
|
|
|
Yer: Istanbul, Türkiye
|
Exe'ler profesyonel muhakkak, ama mevcut kodların çoğu hem kodlama olarak, hem de bir iş senaryosunu olarak eksik.
Ben kendi işlerimi düzenlemek için bir şey yazıyorum. Tamamen ihtiyaca yönelik, sadece ihtiyaçlarıma karşılık verecek bir şey. ![]()
|
|
|
|
|
Yer: Ankara
|
detaylı bir açıklama yazamadım çünkü halen herhangi bir sistem seçemedik
. bunda sadece iki developer olmamız ve işleri klasik yollar ile yürütebiliyor olmamızında etkisi var tabi, neyse.phpgroupware ekibinden bazı kişiler ayrılmış phpgroupware in bir türevi olan egroupware yazılımına yönelmişler. temel mantık phpgroupware ile aynı gibi hatta bazı şeyler ortak bunun yanında bazı yazılımlarıda kendilerine entegre edebilmişler. ilgilenenlerin bir göz atmasında fayda var. |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!