Zoque.Forum
»
Cep telefonuna dosya transferi.
|
| Mobil Teknolojiler Mobil teknoloji ürünleri hakkında en son yenilikleri, yazılım ve ürün incelemeleri yanında kullanım sırasında karşılaştığınız sorunları bu bölümde paylaşabilirsiniz. Melodi, logo, tema ,oyun paylaşım isteği içeren mesajlar silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Cep telefonuna dosya transferi.
Merhabalar,
Kızılötesi ve/veya bluetooth özelliği olmayan bir bilgisayardan Sony-Ericsson T610'a, internet ile dosya transfer edebileceğim bir program tavsiye edebilir misin? (tema, polifonik zil, resim vs.) (Ayrıca polifonik melodi yaratma, midi dosyaları dönüştürme, tema oluşturma için programlara da ihtiyacım var) İyi çalışmalar. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
www.tagtag.com adresinden açabileceğin free bir wap sitesi ile gönderebilirsin ya da kendi domain'in ya da iis'in varsa makinanda ip adresiyle de klasörü gezip dosyaları çekebilirsin
diğer soruların içinse www.myt610.net ve .com adreslerindeki forumları kullanabilirsin
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: St.Petersburg
|
@mracibadem.. konuya ortak oLmak gibi bi isteğim var. anLayışını bekLiyorum
![]() 3650 iLe bilgisayara dosya transferinde probLem yaşıyorum. 3 aydır bLuetooth iLe diaL-up bağLantısı yapıyorum. internetten indirdiğim dosyaLarı teLefona gönderebiLiyorum. ancak bLuetooth üzerinden biLgisayara dosya atmaya kaLktığımda "gönderiLemedi" hatasını veriyor. sebebi hikmetini biLen, duyan yardımcı oLursa memnun oLurum.
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
midi olayını ben şöyle çözdüm ;
öncelikle guitar pro 4.0 programını indirmeniz gerek.daha sonra http://www.mysongbook.com dan bilimum parçanın (fakat çoğunlukla rock ve heavy metal parçaları) *.gp4 uzantılı tablarını indirdikten sonra guitar pro ile açıp işleyip (kanal saıyısını ayarlama, parçanın çalacak kısmını ayarlama gibi) midi olarak export ediyorum.sonra da bunları geocities'e upload ediyorum, tagtag hesabım ile de site oluşturup bu dosyaya link veriyorum ve çekiyorum. umarım yardımcı olmusumdur. |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!