|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Frankfurt/City
|
cep telefonunuz
bu sorulari sorarken amacim, sadece kimin ne kullandigini ögrenmek degil. tüm dünyada son 7-8 yilda olusan büyük bi cep piyasasi var. kalite, fiyat, fonksyon gibi unsurlar kullanici olarak dikkat etmemiz gereken noktalar.
bunlari yazarken kisaca sebep ya da sebeplerinden bahsederseniz daha bilgilendirici olur sanirim
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Frankfurt/City
|
Re: cep telefonunuz
ben baslayayim...
Kullandigim marka nokia (en iyi navigation) 6510 (cok kullanisli) ve 7650 (kisaca PC) begendigim marka nokia (fonksyon acisinda bence en iyilerden) ve sonyericsson (cok iyi cep telefonleri ürettiler) diger markalari begenmiyorum.
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Kullandıklarım
![]() 1) Motorola A008 GPRS bağlantısı için mükemmel 2) Panasonic GD 90 Küçük, hafif, ve kıpraşımlı ![]() Beğediklerim 1) Nokia 5110 efsanevi telefon Beğenmediklerim 1) Nokia nın yeni çıkan tam olarak modellerini bilmiyorum ama elle sanki zor oturacakmış hissi veren telefonları (Resim filan çekiyorlar yaa...)
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
kullandığım:
siemens c55 (tasarımı çok hoşuma gitmişti almaya karar verdiğimde...) beğendiğim: artık pek takip etmiyorum, kim bilir ne modeller çıkmıştır görmeyeli. ama fikir sahibi olduklarım içinde siemens sl 55 favorim(siemens son zamanlarda oldukça hoş modeller çıkarmaya başladı sanırım )beğenmediklerim: tüm kamerali cep telefonları...
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Kullandığım : Siemens S55 ama bence C55 daha kullanışlı,
Favorim: Eski ve sonsuza dek favorim Motorola STARTAC... (üstüne tasarım tanımam) Beğendiğim : Ericsson'un şu siyah beyaz modeli.. Beğenmediklerim : NOKİA'nın tüm modelleri (adamları sizi denek gibi kullanıp haftada bir model çıkarıyor sizde hala alıyorsunuz )
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Kullandığım: Nokia (navigasyon kolay, fonksiyonel, tasarımlar şık) 3410 (java desteği
)Beğendiğim: Nokia 6510 - 6100 (gprs, renkli ekran ve aynı şekilde nokiayı sevmemin diğer sebepleri) Beğenmediğim: motorola, sony ericcson bu telefonlar hiç hoşuma gitmiyor.
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Kullandığım: Yasayan efsane (tabi bence) 7110 ve 6210.. Navigasyon konusunda ustune yok bence
Beğendiğim : 6600. Üzerinde kamera filan olmasa keşke biraz daha ucuz olsa bende bi kaç ay beklemek zorunda kalmasam Beğenmediğim: Motorola, Panasonic vb... |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Kullandığım: Sony Ericsson T68i
Beyendiklerim:Elle tutulması zor olan telefon dedikleri Nokia 3650 , 6600 ,NGage vb.Beyenmediklerim:Tüm panosonic çeşitleri
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yer: İstanbul - Ortaköy
|
Kullandığım: Siemens M55
Beğendiğim: Siemens ST55 ((Kafaya kuydum yakında alacam)) Beğenmediğim: Siemens ,Samsung ve LG dışındaki tüm markalar ve modeller. Nefret Ettiğim: Nokia ve Motorola ((Nokia yıllarca hiçbir özellik eklmedi yeni model telefonlarına. Ne zaman ki Siemens özellik olayını aşınca akılları başlarına geldi. Bunu 6110 ile 8850 nin özelliklerinin hemen hemen aynı olmasından anlayabilirsiniz.)) ((Motorola Amerikan olmasıyla kafadan koparıyor olayı zaten)) Mesaj Dd_LynCh tarafından 12.01.2004 (15:52) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!