Zoque.Forum
»
Hangi Cep Telefonu
|
| Mobil Teknolojiler Mobil teknoloji ürünleri hakkında en son yenilikleri, yazılım ve ürün incelemeleri yanında kullanım sırasında karşılaştığınız sorunları bu bölümde paylaşabilirsiniz. Melodi, logo, tema ,oyun paylaşım isteği içeren mesajlar silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#21 (permalink) | |
|
|
Re: Hangi Cep Telefonu
Alıntı:
GSM şirketlerinin en sevdiği yazılımlardan biri olsa gerek. GPRS ücretlendirmeleri hala çok ama çok pahalı ve böyle devam ettiği sürece bu yazılımlar Türkiye için manasız. |
|
|
|
|
|
|
#22 (permalink) |
|
Yer: Bursa/Nilüfer
|
evet anladım..symbian os çok kullanışlı bişiy ama pahalı haliyle ;hemde 6600 gerçekten büyük cebime bile sığmıyor.Ama bayanlara göre ideal çünkü çantalarına filan koyuyorlar..
bayan olsaydım alırdım )) ama vazgeçtim.. |
|
|
|
|
|
#24 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
ya ben şubat ayında bir siemens A65 aldım. fiyatı 160 milyondu. 90 $ lık flashlı external kamerası da o kampanya sırasında hediye geliyordu. Ben telefondan son derece memnunum. 640x480 px boyutlarında fotoğraf çekiyor. Ama çektiği fotoğrafların kalitesine böyle bilgisayar gibi telefonu olan arkadaşlarım bile imreniyo. ağlar bir sesle "nasıl yaa
" oluyorlar bir anda.Ekranı 4000 renk. Onun dışında java ,gprs,mms,browser, ıvır zıvır bu telefonda var. Giriş seviyesinde gelişmiş teknolojiye sahip ucuz bir telefon.Bunun yanında telefonun kulaklıklı mikrofonu da olan ext. radyosu da var ama tabi buna dışarıdan para ödemen lazım. birde telefon toza, darbeye ve sıvı sıçramasına dayanıklı değil. Satıcı da, kullanım kılavuzunda da bu konuya özellikle dikkat çekiyorlar. Ama siemens onun bu eksikliklerini giderecek ve çok rahat koruyacak bir kılıf yapmış . Sportif bir şey. En pahalı olarak teknosada bulursun 25 milyona. Ben telefonumdan son derece memnunum. Almak isteyenlere ve telefon alacak bu arkadaşa ucuz bir tavsiye olarak sunuyorum. Not: Garantisi iki yıl.
|
|
|
#25 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
7610 kullanıyorum, memnunum
biraz pahalı ama
|
|
|
#26 (permalink) |
|
Yer: li yersiz
|
yenı tlf alacaksan eğer yazı bekleyin derim -siemens özellikle- çok iddialı telefonlarla geliyor cebit te tanıtımlarını yaptılar
nokia için zaten fazla bişey soylemeye gerek yok sanırım
|
|
|
#27 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
eğer yaz beklenecekse mutlaka walkman al diyorum
ne alakası demeyin ayrıntılar linktehttp://www.sonyericsson.com/cebit/flash.html
|
|
|
#28 (permalink) | |
|
Yer: li yersiz
|
Alıntı:
oncelıkle sunu soylıyım son derece kotu bır tasarım kanımca -yada soyle mı demelıyım her zamankı gıbı ne de olsa s.ericsson tasarımı fazla bısey beklememek gerekır- her ne kosul olursa olsun hayatta sony erıcsson tel. almam tel. ne monte ederlerse etsınler o menuler oldugu surece zor zor.. buyuk konusma dersenız evet buyuk konusuyorum -sadece bu konuda konusurum-pısman olur muyum dersenız onu da zaman gosterecek ![]() nıye bu kadar gıcık oldun dersenız adı bende saklı ![]() kalın saglıcakla
|
|
|
|
#30 (permalink) | |
|
Yer: Edirne
|
Alıntı:
/home/fatih/ | Registered Linux User #384896 |
|