Zoque.Forum
Dirsek Teması:
Geri Dön Zoque.Forum » Diğer Bölümler » Mobil Teknolojiler » Hangi Cep Telefonu

Mobil Teknolojiler Mobil teknoloji ürünleri hakkında en son yenilikleri, yazılım ve ürün incelemeleri yanında kullanım sırasında karşılaştığınız sorunları bu bölümde paylaşabilirsiniz. Melodi, logo, tema ,oyun paylaşım isteği içeren mesajlar silinecektir.

Yanıt

LinkBack Seçenekler
Old 19.08.2004   #1 (permalink)

Tarantababu's Avatar

Yer: Bursa/Nilüfer
Hangi Cep Telefonu

Yeni bir cep telefonu almaya kara verdim.Daha Doğrusu ilk olacak benim için fakat o kadar model ve marka var ki ne alacağımı şaşırmış durumdayım .
En fazla 450-500 milyona kadar almayı düşünüyorum. kameralı ve radyolu güzel bi telefon var mı?
sizin kullandığınız ve bana önerebileceğiniz telefonları söylerseniz iyi olur benim için....
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Old 20.08.2004   #2 (permalink)

doubt's Avatar

Yer: Moskova
Görsel: 101
Re: Hangi Cep Telefonu

Bilgisayardan sonra surekli teknolojik anlamda yenilenen ve gelisen urunler kervanina digital kameralr ve telefonlar dahil oldu. Oyle bir durum ki eger takstitle almissaniz urunu, taksitler bitene kadar teknolojik anlamda geri kalmis bir urun oluyor elinizde bir sure sonra. Biraz bu nedenle biraz da cok kaybetme olasaligim yuksek oldugu icin telefona pek fazla para vermemek daha mantikli geliyor. Karsi tarafin sesini duyuyorsam yeterli
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Old 20.08.2004   #3 (permalink)

wanadoo's Avatar

Yer: li yersiz

Alıntı:
bülent ince tarafından gönderilen mesaj:
Karsi tarafin sesini duyuyorsam yeterli
bu biraz ayagını yerden kesmek için porsche araba alma olayına benziyor.herkesın kullanım amacı farklı olabiliyor saygı duymak gerekir...
wanadoo şu an çevrimdışı  
Old 20.08.2004   #4 (permalink)

Yer: ist

nokai 6600 gumrukluler 600 civarında ama harika bir aygıt abi
turktasarim şu an çevrimdışı  
Old 20.08.2004   #5 (permalink)

Yer: İzmir
Görsel: 3

Radyo istiyorsan ilk araştırman gereken marka Nokia olmalı, neredeyse bütün modellerinde ya mp3 çalma ya da radyo özelliği var. Kamera'ya gelince; bana kalırsa Nokia kameralı telefon konusunda yeni yeni iyi modeller çıkarmaya başladı (6600 ve 1mp kameralı yeni telefonu gibi). Diğer Nokia'ların kameralı modelleri iyi çekim yapamıyor bence (Kameralı telefonların çekimlerinin genelde idare edecek derecede olduğunu da düşününce...).
Fiyatı 500 milyonun biraz üstünde ve radyosu yok ama kamerası tatmin edici olan v300 (kapaklı) iyi bir seçim olabilir. Ama illa müzik dinlemek istersen 64mb hafızalı mp3 çalarlı ayrıca dışarı da stereo ses veren yeni motorola E398'e de bak derim.
Aslında çok model var piyasada ama beklemen en iyisi gibi. Nokia, motorola, sony-ericsson gibi büyük firmalar yeni modellerini çıkarmaya başladı ve bu sene sonuna doğru piyasa iyice kızışacak. Fiyatların düşeceğini düşünüyorum, o zaman aynı fiyata daha iyi bir telefon alma şansın olabilir...
Old 20.08.2004   #6 (permalink)

Passion's Avatar

Yer: ankara

nokia 6600'ın iyi çekim yapmadığı, 320x240 px çekip bunu dijital olarak 640x480 px yaptığı, bu yüzden şiddetle kaçınılması gerektiği birçok kez konu oldu aslında. ayrıca boyutunu da göz önüne alırsak pek şık olduğunu söyleyemeyeceğim.
ben nokia 6230 kullanıyorum. boyut, özellikler açısından süper. şık tasarım, küçük boyut, video/fotoğraf çekme özelliği, ses kaydı, bluetooth, tft lcd ekran, mp3 çalma, video görüntüleme, radyo, 10 mb dahili hafıza, mmc kart takma imkanı (bende 32 mb kart var, 256mb kart kullanabiliyor, belki daha fazlası da vardır, bilemiyorum)
bilgisayarımdan bluetooth ya da kızılötesiyle rahatça dosya aktarımı yapabiliyorum. çok kolay. bu sayede telefonum müzik çalar olarak da iş görebiliyor.
telefonun fotoğraf/video çekme özelliği beni tatmin ediyor. yalnız teknik anlamda 6600 gibi bir oyun yapıyor mu bilmiyorum.
bir de şu var: süper acil satılık 6600

son olarak nokia 6230, 6600'dan epey sonra çıkan bir model ve türkiye satış fiyatı da sanıyorum epey pahalı. eğer yurt dışından ucuza bulup, alabiliyorsan kaçırma. özellik/boyut açısında harika bir performansı olduğunu söyleyebilirim. ama boyut her şey değil, yeter ki artistik işlevleri olsun istiyorsan nokia 6600'ı araştır. ama cebimde o kadar büyük bir "şey"le dolaşmanın hiç hoş bir his olacağını sanmıyorum.

{şiddetli nokia sempatizanlığı var, kabul ediyorum.}
Passion şu an çevrimdışı  
Old 20.08.2004   #7 (permalink)

ssonmez's Avatar

Yer: Şehr-i İstanbul - Kıtaların Busesi
Görsel: 104

Teferruat ve yapabildikleri arttıkça cep telefonu çok tehlikeli bir cihaz oluyor. Çünkü elimizden düşürmüyor ve sürekli yanımızda kafamıza yakın bölgelerde hatta belimizde taşıyoruz.

Bu şekilde kullanım hepimiz için ciddi tehlikeler içeriyor. Bu nedenle en basit cep telefonlarını alıyorum. Kendimi tutamam diye
ssonmez şu an çevrimdışı  
Old 20.08.2004   #8 (permalink)

blurise's Avatar

Yer: İstanbul

Nokia 3200 diye bir telefon var, seffaf kapakli ben birisine hediye etmistim. Kamerasi ve radyosu var. sanirim 1 MByte paylasimli hafizasi var. Aslında ozelliklerine gore uygun fiyatli bir telefon ama sanirim biraz bayan modeli..
blurise şu an çevrimdışı  
Old 20.08.2004   #9 (permalink)

cekirge's Avatar

Yer: Brobdingnag

Alıntı:
bülent ince tarafından gönderilen mesaj:
Karsi tarafin sesini duyuyorsam yeterli
Ben de aynı fikirdeyim. sonuçta adı üzerinde bu bir telefon. fakat elbette bir telefonda olmasını istediğim özellikler var. şu an simens s55 kullanıyorum. tercihimdeki en belirleyici özellik bilgisayarıma bağlayabiliyor olmam. bu sayede telefon rehberimin bir yedeği daima bilgisayarımda kayıtlı. dilediğim gibi düzenleyip yeniden yükleyebiliyorum. ayrıca istediğim tüm mesajları bilgisayarımda rtf formatında saklayabiliyorum. bu kadarı yetiyor da artıyor bile.

telefonum ile birlikte seri port kullanan data kablosu beraber geldi. isteğe bağlı usb kablo da mevcut. hatta bilgisayara bluetooth dongle aldığınızda kablo kalabalığıda olmuyor. (ben artık bluetooth kullanıyorum)
Old 20.08.2004   #10 (permalink)

Tarantababu's Avatar

Yer: Bursa/Nilüfer

symbian os dedikleri şey nedir???
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Reklam
Yanıt

Etiketler

telefonu , cep , hangi

Zoque'a hoşgeldiniz!
Zoque 27.02.1999 tarihinde yayın hayatına başlamış, paylaşıma dayalı bir oluşumdur. Tasarım, teknoloji, web, kültür ve sanat ana başlıkları altında bilgi paylaşımı ve benzer değerlere sahip katılımcıların birbirleriyle iletişime girmelerine imkan sağlar. "Az ama Öz" sloganından yola çıkarak, kaliteli ve nitelikli katılımı temel alır.

Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, kendi bildiklerini diğer katılımcılarla paylaşmak isteyen, oluşumumuza düzenli katılımda bulunacağı inancını taşıyan konuklarımızı üye olmaya davet ediyoruz. [ » ]

Üye Girişi:

UslanmaM baktabul.com TEKplatform TEKplatform

En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online oyun photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali sorunu sql swf tasarim tasarimci tasarimcisi tasarimi turk turkce veri video web windows wordpress xml yardim yazi yeni zoque
Zoque RSS Aboneliği
Son eklenen konuları e-posta ile haber verelim mi?

Forum Yazılımı: vBulletin® Version 3.7.3 Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0

Arayüz/Skin "Güneş" © www.zoque.com / net. Copyright © 1999 - 2008
Forum Saati GMT +2. Şu anda saat: 12:56.