»
Hangi Cep Telefonu
|
| Mobil Teknolojiler Mobil teknoloji ürünleri hakkında en son yenilikleri, yazılım ve ürün incelemeleri yanında kullanım sırasında karşılaştığınız sorunları bu bölümde paylaşabilirsiniz. Melodi, logo, tema ,oyun paylaşım isteği içeren mesajlar silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Bursa/Nilüfer
|
Hangi Cep Telefonu
Yeni bir cep telefonu almaya kara verdim.Daha Doğrusu ilk olacak benim için fakat o kadar model ve marka var ki ne alacağımı şaşırmış durumdayım . En fazla 450-500 milyona kadar almayı düşünüyorum. kameralı ve radyolu güzel bi telefon var mı? sizin kullandığınız ve bana önerebileceğiniz telefonları söylerseniz iyi olur benim için.... |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Re: Hangi Cep Telefonu
Bilgisayardan sonra surekli teknolojik anlamda yenilenen ve gelisen urunler kervanina digital kameralr ve telefonlar dahil oldu. Oyle bir durum ki eger takstitle almissaniz urunu, taksitler bitene kadar teknolojik anlamda geri kalmis bir urun oluyor elinizde bir sure sonra. Biraz bu nedenle biraz da cok kaybetme olasaligim yuksek oldugu icin telefona pek fazla para vermemek daha mantikli geliyor. Karsi tarafin sesini duyuyorsam yeterli
|
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
Yer: li yersiz
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Radyo istiyorsan ilk araştırman gereken marka Nokia olmalı, neredeyse bütün modellerinde ya mp3 çalma ya da radyo özelliği var. Kamera'ya gelince; bana kalırsa Nokia kameralı telefon konusunda yeni yeni iyi modeller çıkarmaya başladı (6600 ve 1mp kameralı yeni telefonu gibi). Diğer Nokia'ların kameralı modelleri iyi çekim yapamıyor bence (Kameralı telefonların çekimlerinin genelde idare edecek derecede olduğunu da düşününce...).
Fiyatı 500 milyonun biraz üstünde ve radyosu yok ama kamerası tatmin edici olan v300 (kapaklı) iyi bir seçim olabilir. Ama illa müzik dinlemek istersen 64mb hafızalı mp3 çalarlı ayrıca dışarı da stereo ses veren yeni motorola E398'e de bak derim. Aslında çok model var piyasada ama beklemen en iyisi gibi. Nokia, motorola, sony-ericsson gibi büyük firmalar yeni modellerini çıkarmaya başladı ve bu sene sonuna doğru piyasa iyice kızışacak. Fiyatların düşeceğini düşünüyorum, o zaman aynı fiyata daha iyi bir telefon alma şansın olabilir...
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
nokia 6600'ın iyi çekim yapmadığı, 320x240 px çekip bunu dijital olarak 640x480 px yaptığı, bu yüzden şiddetle kaçınılması gerektiği birçok kez konu oldu aslında. ayrıca boyutunu da göz önüne alırsak pek şık olduğunu söyleyemeyeceğim.
ben nokia 6230 kullanıyorum. boyut, özellikler açısından süper. şık tasarım, küçük boyut, video/fotoğraf çekme özelliği, ses kaydı, bluetooth, tft lcd ekran, mp3 çalma, video görüntüleme, radyo, 10 mb dahili hafıza, mmc kart takma imkanı (bende 32 mb kart var, 256mb kart kullanabiliyor, belki daha fazlası da vardır, bilemiyorum) bilgisayarımdan bluetooth ya da kızılötesiyle rahatça dosya aktarımı yapabiliyorum. çok kolay. bu sayede telefonum müzik çalar olarak da iş görebiliyor. telefonun fotoğraf/video çekme özelliği beni tatmin ediyor. yalnız teknik anlamda 6600 gibi bir oyun yapıyor mu bilmiyorum. bir de şu var: süper acil satılık 6600 son olarak nokia 6230, 6600'dan epey sonra çıkan bir model ve türkiye satış fiyatı da sanıyorum epey pahalı. eğer yurt dışından ucuza bulup, alabiliyorsan kaçırma. özellik/boyut açısında harika bir performansı olduğunu söyleyebilirim. ama boyut her şey değil, yeter ki artistik işlevleri olsun istiyorsan nokia 6600'ı araştır. ama cebimde o kadar büyük bir "şey"le dolaşmanın hiç hoş bir his olacağını sanmıyorum. {şiddetli nokia sempatizanlığı var, kabul ediyorum.}
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Teferruat ve yapabildikleri arttıkça cep telefonu çok tehlikeli bir cihaz oluyor. Çünkü elimizden düşürmüyor ve sürekli yanımızda kafamıza yakın bölgelerde hatta belimizde taşıyoruz.
Bu şekilde kullanım hepimiz için ciddi tehlikeler içeriyor. Bu nedenle en basit cep telefonlarını alıyorum. Kendimi tutamam diye
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Nokia 3200 diye bir telefon var, seffaf kapakli ben birisine hediye etmistim. Kamerasi ve radyosu var. sanirim 1 MByte paylasimli hafizasi var. Aslında ozelliklerine gore uygun fiyatli bir telefon ama sanirim biraz bayan modeli..
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
Yer: Brobdingnag
|
Alıntı:
telefonum ile birlikte seri port kullanan data kablosu beraber geldi. isteğe bağlı usb kablo da mevcut. hatta bilgisayara bluetooth dongle aldığınızda kablo kalabalığıda olmuyor. (ben artık bluetooth kullanıyorum)
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!