»
Cep Telefonu İle Ucuza Konuşmak
|
| Mobil Teknolojiler Mobil teknoloji ürünleri hakkında en son yenilikleri, yazılım ve ürün incelemeleri yanında kullanım sırasında karşılaştığınız sorunları bu bölümde paylaşabilirsiniz. Melodi, logo, tema ,oyun paylaşım isteği içeren mesajlar silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Cep Telefonu İle Ucuza Konuşmak
Kısa bir aramada tek başlık halinde bulamadım böyle bir konu. Cep Telefonu faturaları artık dayanılmaz bir hal aldı benim için. TeLsim'in CEpPartner ini inceliyordum ki abone alımının bu paket için aylar önce sona erdiğini gördüm. http://www.netbul.com/chatin/chatin_nedir.asp Bu ChatIn olayını gördüm. ''cep telefonunuzu bir telsiz gibi kullanarak arkadaşlarınızla saatlerce sohbet edebilirsiniz. Üstelik konuşma ücreti ödemeden!''. Bunu kullanan var mı ? Ucuza konuşmamı sağlayacak diğer firmalar&paketler neler olabilir ? Ben müzmin TurkceLL abonesiyim ve bu konuyu şu ana kadar hiç araştırmadım. Bir de tek bir kişi ile uzun görüşme yapıyorsak hangi paket avantajlı olur ? Teşekkürler
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
Re: Cep Telefonu İle Ucuza Konuşmak
telsim cepaile (dk.18.00tl mesajlaşma bedava)
avea 4köşe (dk.59.000 - 4kişilik) avea elele (bir ara çok iyi kampanyaydı, ayda 25milyon indirim vardı) dk.120,000 şuan için bana göre uzun görüşmelerde en ucuzu telsim cepaile ve avea 4köşe..
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
ChatIn denilen hadise Symbian destekli telefonlarda GPRS uzerinden calisan bir IM yazilimi. Normal bir yazisma yapabilirsiniz Ayrica siz buradan konusursunuz, sistem bunu compress ederek GPRS uzerinden ses dosyasi transfer eder ve karsi tarafta da dinlenir. Bedava degildir yada bir takim telefoncularda soylendigi gibi gunde bir kontor hic degildir. 6 KBps ile compress edilmis bir ses dosyasinin uzunlıgı kadardir (Algoritmayi bilmiyorum fakat MP3 yada benzeri bir sey kullanilmis olabilir). Ayrica ayni sekilde MMS e bulasmadan resim ve baska dosyalarda gonderilebiliyor. Dikkat edilmesi gereken bir olay da sistem Half-Duplex calisir yani telsizdeki gibi siz konusurken karsi taraf dinlemek zorundadir.
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Şimdi BizbizeCell aboneleri SEÇMECE indirimlerden ihtiyaçlarına uygun olanını seçiyorlar. Aylık üyelik ücreti karşılığında, belirledikleri numaralarla ya da zaman dilimlerinde % 50 indirimli konuşuyorlar!
Kampanyaya kısa mesajla kaydolmak için, ABONE yazın. Boşluk bırakın ve seçtiğiniz indirimin adını, indirimli konuşmak istediğiniz numara/numaraları ya da zaman dilimini yazıp, ücretsiz olarak 2710'a yollayın. ÖRNEK: ABONE TEKNUMARA 53xxxxxxxx ABONE 3NUMARA 53xxxxxxxx 53xxxxxxxx 53xxxxxxxx ABONE HAFTASONU ABONE GECE Dakika Ücreti : 119.000 TL
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
Yer: İstanbul
|
Alıntı:
ayrica anlamadigim bir konu da neden hazirkartta sabit ucret daha ucuzken faturali cok daha pahali. (yaklasik 5,5 katı) |
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!