»
Cep Telefonu mesaj spamcileri
|
| Mobil Teknolojiler Mobil teknoloji ürünleri hakkında en son yenilikleri, yazılım ve ürün incelemeleri yanında kullanım sırasında karşılaştığınız sorunları bu bölümde paylaşabilirsiniz. Melodi, logo, tema ,oyun paylaşım isteği içeren mesajlar silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#11 (permalink) |
|
Re: Cep Telefonu mesaj spamcileri
ahaha, şu an çok komik bir şey oluyor. e-kolay.net mesajı geldi cep telefonuma, sildim. bir daha geldi, sildim. bir daha geldi, sildim. arka arkaya oluyor bunlar. bir daha gelince silmedim. gelmedi. sildim, saniyesinde geldi bir tane daha. yani illa bir tane mesaj saklıycam mesaj kutumda. yahu, sinirlerim bozuldu gülüyorum. daha önce böyle bir şey yaşamamıştım. hay sizin bayram indiriminize de, size de........... |
|
|
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Yer: duck's world
|
@oky o nasıl oluyor? valla çok garip bişi.. yani mesaj kutundan sildiğini nasıl anlıyorlar ki? hele hele e-kolayın gsm operatörü olmadığını bildiğimiz halde.. ( yoksa onada mı el attı
)
|
|
|
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Bana da arada sırada tommy hillfiger, beymen ve benetton'dan geliyor ama ilk mesaj geldiğinden beri bu üç mağazaya da bir daha adımımı atmadım.. Beni bu şekilde rahatsız eden yerlerden bir daha alışveriş yapmıyorum hatta çevreme de yaptırmıyorum
|
|
|
#16 (permalink) | |
|
Alıntı:
|
|
|
|
#18 (permalink) |
|
Yer: Hannover.DE - Mersin.TR
|
|
|
|
|
|
|
#19 (permalink) | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#20 (permalink) |
|
Yer: istanbul - ankara
|
avea da kendi servislerinreklamlarını gönderip duruyor, bence böyle bir şeye izin verilmemeli, yani bu reklamları alıp almama tercihini yapabilmeliyiz, sonuçta üzreti karşılığında bir hizmeti kullanıyoruz.
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!