Zoque.Forum
»
gmail , ceptelefonundan izlenebiliyor mu?
|
| Mobil Teknolojiler Mobil teknoloji ürünleri hakkında en son yenilikleri, yazılım ve ürün incelemeleri yanında kullanım sırasında karşılaştığınız sorunları bu bölümde paylaşabilirsiniz. Melodi, logo, tema ,oyun paylaşım isteği içeren mesajlar silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
gmail , ceptelefonundan izlenebiliyor mu?
g mail hesabımızı, ayarlarını yaparak cep telefonumuzdan görebiliyor muyuz? - görmekten kastım mailler cep telfonumuzun mesajına gelebilir mi?
yani .... pop desteği var ... baktım , ancak pop3 başka bir şey mi? bir de deneme yaptık , nokia 6630 da gerekli ayarları yaptık ... çalışmadı ... yardımlar için teşekkürler |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: li yersiz
|
Re: gmail , ceptelefonundan izlenebiliyor mu?
sevgili sahip,
telefonum nokia 6600 ve gmail hesaplarıma bakabiliyorum +MSN dahil(ayrıca diğer tüm series 60 tabanlı telefonlar ile bakılabiliyor) gmail hesabına bakabilmen için profimail diye bir program var onu yukleyip ayarları yapman lazım şu an müsait değilim ama buraya yazıyı ekleyecem yada özel olarak sana mesaj atarım olur mu? saygılar uğur
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: li yersiz
|
Profi mail v2.17 yazılımını indirin masaustune kurun ardından telefonunuza aktarın ve kurun.
menu/account menülerinden hesabınızı oluşturun.. ingilizcenizin yeterli düzeyde oldugunu düşünerek diğer yerleri yazmıyorum-ama sorun olursa ulaşabilirsiniz- anlaşılır sanırım İncoming mail server kısmına pop.gmail.com Outgoing mail server kısmına smtp.gmail.com Username ve password alanlarına kullanıcı adı ve parolanızı girin Get entire message seçeneğini işaretlediğinizde gelen e-postalar ekleriyle birlikte görüntülenecektir burada takdir size kalmış önemli ise işaretleyin yoksa işareti kaldırın(hem para hem zaman tasarrufu yapmış olursunuz ) En altta advanced settings ‘e tıklayın smtp authentification onay işaretini kaldırın pop3 port’a “995” smtp port’a “465” değerlerini girin.. Use ssl for pop3 ve use ssl for smtp seçeneklerine onay işareti ekleyin ve done’a tıklayarak kurulumu tamamlayın.yapılandırma tamamlandı şimdi mail ana penceresınde update mailboxes diye bir secenek olacak onu sectıgınızde telefon hesabınıza baglanacak ve eposta baslıkları alınacak Not:bazı gmail hesaplarında pop3 destegının onceden acılması gerekıyor .bunu için pc’den gmail hesabınıza erişin ve settings’e tıklayın.mail settings pernceresinden forwarding and pop’a ulaşın ve enable pop for all mail’i işaretleyin(gerçi bunu yapmayan kaldı mı diye bir sorsana olsun biz yine de yazalım) Yazıyı yazdığım bu sabah 10:25 civarı cep telefonumdan(nokia 6600) ile denedim ve bağlandım sorun çıkmadı Kolay gelsin Saygılarımla uğur
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
gmail in artık cep telefonundan da hizmet veriyor sadece kayıt yaptırmanız lazım...
https://www.google.com/accounts/SmsMailSignup1 |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Yeri gelmişken söyleyeyim, uyumlu mobil cihazlardan girilebilen http://m.gmail.com adresinden maillerinizi kontrol edebilirsiniz. Ama bahsettiğiniz türde bir mesaj alımı için maillerinizi düzenli kontrol edip size iletebilecek, telefonunuza uyumlu bir symbian ya da java programı gerekiyor..
|
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!