Zoque.Forum
»
cep telefonu - laptop --- bu ikiliyle nasıl internete bağlanılır
|
| Mobil Teknolojiler Mobil teknoloji ürünleri hakkında en son yenilikleri, yazılım ve ürün incelemeleri yanında kullanım sırasında karşılaştığınız sorunları bu bölümde paylaşabilirsiniz. Melodi, logo, tema ,oyun paylaşım isteği içeren mesajlar silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: li yersiz
|
Re: cep telefonu - laptop --- bu ikiliyle nasıl internete bağlanılır
merhaba
cep telefonu hattınız telsim ise gprs üzerinden nete bağlanabilirsiniz. hız konusunda bi fikrim yok denemedim. ayrıntılı bilgi telsim internet sitesinde bulabilirsiniz. güzel gprs tarifeleri vardı, hala devam ediyor mu onu da bilmiyorum ![]()
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
En sorunsuz ve basit şekilde Nokia telefonlar ile bunu yapabilirsiniz.
Nokia telefonunuzu tekil olarak gprs'e bağlamayı başardığınız zaman, (yeni nesil telefonlarda veri yapılandırma ayarlarından turkcell seçilmesi yeterli) Nokianın Pcsuite programı ile sorunsuz şekilde 2 tıklama ile internete çıkabilirsiniz. (Bluetooth, kızılötesi yada kablolu farketmez) Notebook için en pratik ve basit yöntem olarak turkcellin pcmcia kartını tafsiye ediyorum. program Connectcell olarak geçiyor. Turkcellin sayfasından inceleyebilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Satıldığı yere göre 400 ila 450 milyon arasında değişmesi lazım, İçinden birde data hattı çıkıyor ve buda ücrete dahil.
Yalnız en önemli nokta connectcard sadece sizi gprs'e bağlanmanızı sağlayan bir kartdeğil aynı zamanda wireless kartıda. Eski bir notebooku olanlar yada seyahatlere falan yanında eskisini götürenler için şart. Kullanımı çok basit ve çokta şık bir görüntü sağlıyor (önem veriyorsanız) ![]() Gerçi yeni notebookların tamamında entegre geliyor ama yinede önemli birşey. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| baglanilir , internete , nasil , ikiliyle , laptop , telefonu , cep |
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!