Zoque.Forum
»
Cep telefonu tavsiyeniz?
|
| Mobil Teknolojiler Mobil teknoloji ürünleri hakkında en son yenilikleri, yazılım ve ürün incelemeleri yanında kullanım sırasında karşılaştığınız sorunları bu bölümde paylaşabilirsiniz. Melodi, logo, tema ,oyun paylaşım isteği içeren mesajlar silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: Cep telefonu tavsiyeniz?
Sony Ericcson K750i kullanıyorum gayet memnunum.2 mp kamerası ve ses kalitesi ile gayet uygun fiyata.Sanırım 350 ytl ye bulabilirsin...
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Yer: li yersiz
|
Hepsiburada.com cep telefonu kategorisinden istediğin/belirlediğin özelliklere bağlı olarak istediğin telefonu bulabilirsin, güzel oluyor.
ayrıca zaman zaman telefonlarda şok indirimler oluyor.
B L O G Mesaj wanadoo tarafından 20.06.2007 (19:12) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Yer: londra
|
ben kendi dusuncem olarak samsung telleri tavsiye etmiyorum bunda en buyuk etken pil ve cekme problemi yasatmasi (hemen her modelinde mevcut)
ama sony-ericsson K750i ya da W810i cok guzel telefonlar ayrica bir arkadasimizinda dedigi gibi LG'de dusunebilirsin. Kolay gelsin |
|
|
|
|
|
#15 (permalink) | |
|
Alıntı:
ayrıca tel'i alınca da söylerseniz fena olmaz hani ![]()
|
|
|
|
#16 (permalink) |
|
|
Daha önce k750i kullandım. gayet iyi. Symbian da olsa çok iyi olurda.
k750i de gördüğüm tek kusur oydu. Dünde 2810i siparişi verdim hb ya Bakalım onuca test ediyim. Nasıl olduğunu anlatırım.. ![]() |
|
|
|
|
|
#17 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Ben kesinlikle Motorola'yı öneririm.Uzun zamandır kullanıyorum ve çok memnunum.Gerçekten de kaliteli.Telefonun hakkını veriyor.İlk olarak kullandıkları sistem güzel.Ayrıca tuş sistemi metal olduğu için zamanla deforme olmuyor.Daysnıklı telefon üretiyorlar.
Motorola'nın ürünlerinden Motorola RIZR Z3'ü veya Motorola V3'yi tercih ederim. |
|
|
|
|
|
#19 (permalink) | |
|
Alıntı:
ben de w810i aldım ancak bu sesten dolayı hayal kırıklığı yaşadım. nasıl bi işlemle sesi arttırabiliyoruz acaba... yaşadığım problemden ötürü sony-ericsson önermeyecektim.
|
|
|
|
#20 (permalink) |
|
|
Bu bütçeye ve özelliklere göre arkadaşların dediği gibi K750 alabilirsin. Tüm ihtiyaçlarını karşılar.
- Mp3 çalar çok kaliteli özellikle kulaklıkta. - Tasarımı da çok hoş, hem de alternatiflerine göre daha ufak. - Hafıza kartı olarak 512 MB geliyor, ama 2 GB'a kadar yükseltebilirsin. - Fotoğraf kalitesi tatmin edici, ama video konusunda aynı şeyi söyleyemem. Hepsiburada.com'da 353 YTL, ama piyasada 20-30 YTL daha ucuza bulman mümkün.. http://www.hepsiburada.com/productde...elceperick750i |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!