Zoque.Forum
»
Dizüstü için tavsiye istiyorum !
|
| Mobil Teknolojiler Mobil teknoloji ürünleri hakkında en son yenilikleri, yazılım ve ürün incelemeleri yanında kullanım sırasında karşılaştığınız sorunları bu bölümde paylaşabilirsiniz. Melodi, logo, tema ,oyun paylaşım isteği içeren mesajlar silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul Bursa arası
|
Dizüstü için tavsiye istiyorum !
En fazla 1500ytl bütçem var. İstediğim öellikler:
2mb+ cache li, 1.6+ ghz kamera ve bluetooth olursa iyi olur pili iyi olmalı 1gb ram 533+ 80gb+ hdd (7200rpm olursa çok iyi olur) 128mb vga yeterli (o/b olabilir) Ve boyutu mümkün olduğunca küçük olmalı. Taşıma kolaylığı açısından... Buna yakın özelliklerde pc tavsiyelerinizi bekliyorum. Veya "şunu kullanıyorum çok iyi" dediğiniz modeller de olabilir. Şimdiden teşekkürler...
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: bursa
|
Re: Dizüstü için tavsiye istiyorum !
Benim yaklaşık 1 ay önce aldığım dizüstü fujitsu siemens amılo pi 1505.
Şu ana kadar gayet memnunum. Bursa Teknolojix mağazasından aldım. Ürün özellikleri sanırım istediğinize yakın sayılabilir. Benim aldığım fiyat 1090 ytl ve 6 ay taksit şeklinde fiyat/performans olarak çok avantajlı olduğunu sanıyorum. Üzerinde xp yüklü. http://www.obcbilgisayar.com/site/page.asp?dsy_id=2230 Bu linkde görünen bilgisayarın aynısı. Ancak burada ki fiyat oldukça farklı. Ben kampanyadan aldım ama malum günümüz rekabet koşullarında kampanyalar hiç bitmiyor. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
Sayfada pil ömrü 4 saat denmiş. Doğru mudur?
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: bursa
|
Pilin dayanma süresi bildiğiniz gibi kullandığınız uygulamalara göre değişiyor. Multimedya uygulamaları ve oyun gibi kullanımlarda ne kadar dayanır bilmiyorum ama ben aralıksız 3 saat kullandığımda (oyun ve multimedya uygulama olmadan ) pil daha bitmemişti ve %18 doluluk gösteriyordu.
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
|
Pil performansı yine de baya iyi sayılır.
12" lim olana gelince gerçekten çok hoş duruyo. Tek eksiği kamera ama olmasa da olur o. Benim aklımdaki soru bu ufak ekran kaça kaç çöz. destekliyor?
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
Yer: Kapadokya
|
Alıntı:
![]()
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
|
Neden Fujitsu olmasın? Hiç kullanmadım doğrusu nasıl bir markadır bilmiyorum. Ne kötülüğü var ki?
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: Kapadokya
|
Teknik servise en sık gelen marka diyebilirim ve donanımsal olarak çok fazla arıza veriyorlar. Üç ay kadar kendimde kullandım ve bende bir Fujitsu antipatisi başladı ondan sonra
![]()
|
|
|
#10 (permalink) |
|
|
Ama özellikleri çok makul. BKZ:
Product Name: Fujitsu AMILO Pro V3205 Edition Official Page: fujitsu-siemens.com Manufacturer: Fujitsu Siemens Announced: March 2006 Available: Price: March 2006 - E1,199 (around $1500 USD) (see site for current prices) Markets: Unsure Models: Features: - Has an ambient light sensor to change the display settings/brightness. - Has a magnesium lid. - One of Fujitsu’s first Intel Centrino Core Solo ultraportable notebooks in the 12.1-inch display series. Manufacturer’s Description: You are looking for an ultra-portable notebook with the latest technology, convenient keyboard, and an attractive price - the AMILO Pro V3205 Edition is the right choice. The AMILO Pro V3205 Edition is a sensibly sized system. It is small and light enough to be easily carried and stowed away, but large enough to preserve the ergonomics of an A4 portable. The combination of performance, connectivity, and flexibility gives you the functionality and ease of use of a full-sized desktop Specifications: CPU: Intel® Core Solo T1300 (1.66GHz, 2MB L2 Cache) Chipset: Intel® 945GM / ICH7-M Front-side Bus: 667MHz Memory: DDR2 SDRAM 533MHz Memory Capacity: 512MB - ? *** yeni versiyonundaGraphics/Display: Display: 12.1-inch TFT LCD Resolution: 1280×800 WXGA Touchscreen: No Widescreen: Yes Graphics Chipset: Intel GMA 950 Graphics Memory: Up to 128MB (Shared) Other: DVI, S-video out Storage: Hard Drive: 60GB Serial ATA (SATA) 150 Optical: Multiformat DVD Writer with Dual-Layer support Connectivity: Wireless: Intel® PRO/Wireless 3945 802.11a/b/g Modem: 56k V.92 modem (Connexant) Ethernet: 10/100 Intel Ekron Bluetooth: Bluetooth v2.0 Mobile Broadband: Input/Output: Audio Chipset: Conexant AMOM Speakers: Internal stereo speakers, Audio I/O: Dual array microphone, Audio-In, Audio-Out USB: 4x USB 2.0 Firewire: 1x 4-pin IEEE 1394 PC Card: 1x ExpressCard 34/54 flash/Memory Card Reader: Memory Stick, Memory Stick Pro, Secure Digital (SD) or MMC Other: TouchPad, 82-Key Keyboard Security: Biometric/Fingerprint: Other: software & Warranty: Operating System: Microsoft® Windows® XP Professional (Microsoft®Windows® Vista capable) Other software: Warranty: Drivers: Fujitsu-Siemens.com/support Battery: Options: Battery Life: Up to 3.5 hours Dimensions: Width: 299mm (11.8 inches) Depth: 220mm (8.7 inches) Height: 23.9-32mm (1-inch to 1.25-inches) Weight: 1.8kg (4 pounds)
|
Zoque'a hoşgeldiniz!