Zoque.Forum
»
Zoque.com
|
| Öneri ve Düşünceleriniz Site ve forum ile ilgili olarak eleştiri ya da düşüncelerinizi bu bölümde belirtebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: Izmir
|
MEsajlar çok güzel.... ilk mesajımdan bu yana forumda biraz zaman geçirdim ve yeniden bir gözden geçirince hata yapmadığımı anladım. ******** forum dan daha iyi olduğunu söyleyebilirim. En başından beri pek ısınamamıştım oraya zoque daki kalite sanki benim (bizler) için yaratılmış. Tekrar teşkkürler....
tüm zoque ekibine ..... bu arada benzer çalışmaları bizlerdende göreceksiniz. Ancak önce sitemizi tamamlamamız lazım. kültür sanat edebiyat tan özel uzmanlık alanlarına kadar bir çok konuda çalışmalarımız ellerinize kitapçık olarak belki geçecek. (oralara kadar ulaşır mı bilmem) Ancak bir kaç kişiyle ve sınavlarla ve birde işlerle birlikte çok zor oluyor. Yoruluyorum. Ama kısa zamanda art niyet gütmeksizin hep beraber olacağımızın garantisini verebilirim. Biraz zamana ihtiyacım var o kadar. ... Hepinize başarılar diliyorum.....Muhabbetiniz hoş olsun......
|
|
|
#14 (permalink) | |
|
Yer: Karşıyaka ~ 1stanbul
|
Alıntı:
hadi yapalım falan ... hatta forumun adınıda değiştirelim sevgi yumağı olsun ![]()
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!