Zoque.Forum
»
arama
|
| Öneri ve Düşünceleriniz Site ve forum ile ilgili olarak eleştiri ya da düşüncelerinizi bu bölümde belirtebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#12 (permalink) |
|
Yer: Viyana, İstanbul
|
hic logout OLMA diye bir secenek olsa, //az önce e-lance konusuna msj yaziyordum, hazir yazmisken arada asdfclub adina da üye olayim dedim, sonra bir iki arama yapmam gerekti, sonra kahveme süt aldim, sonra onaylama islemlerini yaptim, kontrol icin login oldum, cerez muhabbeti yapti onlarla ugrastim, yazi hatalari varmi diye baktiktan sonra yeni paste leri ekledim ve post ettim.. kullanici girisi yapmam isteniyor
halbuki forum ayarlarimda cerezlere izin vardi.sonuc: sadece 'laf etmis olmak icin' msj gönder... arada birkac sey arastirip onlarida yazayim dersen, önceki yazdiklarinla birlikte hepsi ucar gider //ne yazikki ilk degil ve insanin 'kaydadeger' bir seyler yazma istegini köreltiyor //serverda hep aktiv bir baglanti acik kalacak vs.. tarzinda bir aciklamasi varsa bunun : yeniden actim. yine aktiv.
Z:web 2.0 As Flowers E-kart Düşünüyorum Öyleyse e-Varim Emre Murat Tatar Duyarlı Gençlik TR Mesaj emremer tarafından 09.05.2003 (04:30) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
madem herkes yazıyo istediğini, e benim neyim eksik?
![]() logout butonu sadece anasayfada görünmese. alt sayfalardanda ulaşılabilse.. evdeki bilgisayar dışında başka yerden bağlanınca uğraştıyıro.. son gelen mesajlar bencede alt sayfalarda da olmalı.. mesela Hızlı Ulaşım menüsünde.. |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!