Zoque.Forum
»
Zoque // Konferans (Panel, Söyleşi...)
|
| Öneri ve Düşünceleriniz Site ve forum ile ilgili olarak eleştiri ya da düşüncelerinizi bu bölümde belirtebilirsiniz. |
| Anket Sonuçlarını Göster: Nasıl olur? | |||
| Çok güzel olur, yaparız |
|
23 | 71.88% |
| Olabilir ama zor |
|
8 | 25.00% |
| Nayır, nolamaz |
|
1 | 3.13% |
| Katılımcı: 32. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Zoque // Konferans (Panel, Söyleşi...)
Şimdiii... Başlıyorum yazmaya ama anlatabilecek miyim, bilemiyorum.
Hani her sene belli zamanda yapılan Zoque Toplantıları var ya, işte o toplantılar gibi (ya da onun yerine) şöyle belirli konularda işinin uzmanı olan kişilerle irtibat kurulup bir panel (konf., söy. ...) düzenlense nasıl olur? Bunun için bir salon ayarlanır, konferansı verenler forum içinden de olabilir (bayağı ehil kişi var bana göre). Tabii önce Cihangir'e sormak lazım. ![]()
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Aslında oldukça güzel olur.
ama gerek ekonomik, gerekse zamansal açıdan bunu gerçekleştirmek biraz zor olur kanaatindeyim. Sonuçta bir organizasyon düzenlemek bile hatrı sayılır bir zaman ve efor anlamına geliyor. Tabii bu tip olaylar için bir sponsor bulunabilirse züper olur. Ama zor iş be... (not: bakmayın böyle dediğime bugünlerde bir üşengeçlik var üstümde, yoksa beni tanıyanlar bilir her olayda LAPİN(bir balık türü)leşen bir adamımdır )bu olayları düzenleyebilecek, sponsor bulacak, zaman ayırabilecek arkadaşlar varsa, üstümdeki üşengeçlik gittiğinde yardımcı olurum. uuuaaaaaaah şimdi ben yatmaya gidiyom ![]()
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
toplantiyla beraber böyle bir panel olayini gerceklestirebiliriz. elimizde konusmacilarin kesin bir listesi olursa sponsor olayini da halledebiliriz. fakat yurtdisinda oldugumdan böyle bir organizasyonun sorumlulugunu yürütmem (telefon ya da yüzyüze görüsmeler gibi) imkansiz.
gercekten böyle bir olusuma gitmek istiyorsak kimlerin organizasyonda görev almak isteyeceklerini bir tespit edelim. sonraki asama görev dagilimi ve konusmacilarin, konularin tespiti olur. devaminda sponsor, mekan arayisina gireriz. evet, görev almak isteyenler bu konu altina isimlerini eklesinler lütfen.
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: Bursa
|
Bu oluşumda yer almayı bende isterim..
Hatta beraber çalıştığımız Complex ve hsyn de bunu olumlu karşılayacaklar ve katılacaklardır eminim. Bir zamanlar bu gibi bir oluşumun daha ufak versiyonunu sadece bursadaki arkadaşlar olarak bir tanışma toplantısı şeklinde düzenlemek istemiştik fakat gelirim diyenler olmasına karşılık gelen kişi sayısı sadece 1 di. Umarım bunun gibi bir (Panel / Konferans) şeyi gerçekleştirebiliriz. Bugün konuşma yeteneğimi kaybettim sanırı kusura bakmayın.. (Sebep ) |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
Yer: Bursa, TR
|
Bence çok güzel olur. Çok profesyonel bir adım olur. Elbet bizim de yapabilieceğimiz birşey vardır. Hele bir netleşsin...
Alıntı:
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: çorlu
|
organizasyon deyince aklıma hep konser gelir...
arada duman cıksa yada pickpockethttp://www.pickpocketband.com ne güzel olur yaa.ama yapılacak olan ortama aykırıysa olmasada olur hani millet eğlense daha kalıcı yapıcı olur diye düşünüyorum.. ![]() |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Fikir olarak cok cok iyi ama...
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!