»
Zoque Zirvesi..
|
| Öneri ve Düşünceleriniz Site ve forum ile ilgili olarak eleştiri ya da düşüncelerinizi bu bölümde belirtebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Böyle bir sorunda bile pes diyeceksen hiç başlamayalım daha iyi.. Sakin ol ![]() Diğerleri de bundan sonra, gelemeyeceklerini zamanında haber verme alışkanlığı kazanır... Ayrıca bazen bu bile bazen mümkün olmaz... Ama gelemeyenlerin mazeret bildirmesi için yeterince zaman da geçti ... Evet, bekliyoruz... |
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Yer: Istanbul-Turkey
|
Ulasmadiki..:)
Mesajin arada kaynamis olabilir. Ya acikcasi kimin gelip kimin gelmedigi onemli degil. Bas bas bagirdim bakin listeye ekliyorum kesin gelecek olan aranizda varsa telefonunuzu ve mailinizi bana iletin, aksi takdirde zaten listeye almiyorum harici kullanicilari; ki tuttugum yeri de bu sayiya gore ayarlamistim. Gayet guzel gorundu basta, ta ki biz toplam 11 kisi toplanincaya kadar
![]() Ama ne oldu, bu 11 kisiyle biz 30 kisiyle hedefledigimizden fazlasini ortaya koyduk, cok da guzel bir 4-5 saat gecirdik. Gerisi bundan sonraki zoque zirveleri icin..
|
|
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Bu konu hakkında yorum yapmak bile anlamsız. Oldu, bitti. Gelen geldi , gelmeyen gelmedi. ***tir edin. Asıl olay toplantıdan çıkınca başladı.
Hadi hepimize kolay gelsin
|
|
|
#16 (permalink) |
|
Yer: Istanbul-Turkey
|
Ne ichmesi?:P
Doomgununde daatcaz ya zaten daha ne istion:p Hem bi sheyin sherefine icmish olmak var, bi de geyigine ichmek var. Ben mesela senin doomgunun haricinde ichmem bi daha ta ki projemiz hayata gecinceye dek...:)
Illa ichelim dien olursa gene toplaniriz, ama ben koladan ote gitmem:p |
|
|
|
|
|
#19 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Pişman olmam merak etme
Kullandığım dil, her zaman konuştuğum dildir. (Ocalın dediği gibi annemin yanında da konuştuğum dildir) Yazılarımda gerekince sansürümü de yaparım. Ayrıca benim yazıma yada konuşmama karışma hakkını nerden bulduğunuda merak ediyorum. Burada yazacağım herşeyden ben sorumlu olduğum gibi kullandığım dil ve kelimelerde benim seviyemi gösterecektir.
Çocukça kavgalara da girmek istemiyorum. Konu burda kapansın derim. >:|
|
|
|
#20 (permalink) |
|
|
Karsinda cocuk yok.. Kendi cevrende kullandigin dil bizide ilgilendirmez.. ..tir edin.. diyemessin.. ailenle boyle konusabilirsin.. arkadaslarinda boyle konusabilirsin.. bu bizi hic ilgilendirmez...
benim rahatsiz oldugum konu gelmeyenleri ...tir edin gibi bir mesaj kullanman.. Ve bu sozu benim icin kullandin.. Elde olmayan sebeplerden dolayi gelemedim.. sanada hesap verecek degilim.. Kavga edende yok.. Yanliz kullandigin sozcuklere dikkat et lutfen.. |
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!