»
Zoque Zirvesi..
|
| Öneri ve Düşünceleriniz Site ve forum ile ilgili olarak eleştiri ya da düşüncelerinizi bu bölümde belirtebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#22 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Türkçe bilgisi ve zeka aranıyor
o Mesajı tekrar okursan ve de o küçük beynini çalıştırırsan kimseyi *tir edin demediğimi, sadece konunun kapatılması gerektiğini söylediğimi anlarsın. Bu, konu ile ilgili son mesajım. Konunun kapanmaması durumunda ise çok az olan vaktimin bu tür işlere ayırdığım kadarını başka işlerde kullanmayı düşünüyorum.
PS: Konu ile direk ilgisi olmayan kişilerden burayı amacı dışında kullanmak zorunda kaldığım için özür dilerim)
|
|
|
#23 (permalink) |
|
Yer: Istanbul-Turkey
|
Bir atisma daha olmasin.
Beyler ikinizle de yuzyuze gorusmus, biraz olsun sohbetim olmus insanlarsiniz. Beraber calistigim, ve fikir paylastigim. Ama bu tartisma hususunda bu mesajimdan sonra ikinizden birinde bu *tir davasiyla ilgili bir mesaj daha okursam forumun seviyesini korumak maksadiyla diger yoneticilerle sizin gecici olarak uyeliginizin durdurulmasi talebine gidecegim; lutfen...
|
|
|
|
|
|
#24 (permalink) |
|
|
Kavgayi fazla uzatmanin manasi yok... Bu didisme surer gider.. Cok sevdigim forumu ve diger arkadaslari rahatsiz etmek istemem.. Toplanti meselesine gelince. İnanin gelmek istedim.. Ve son cumartesi gunune kadar da gelecegim kesindi.. Ama lutfen beni anlayin.. Haklisiniz.. Onur ( Scottjr ) bana ve diger arkadaslara kizginsin.. Seni cok ii anliyorum.. Toplantiya gidipte bizleri bulamayan diger forum dostlari sizlerde kizginsiniz.. sizi boyle küstürtügüme üzüldüm ama inanin o toplantiya gidememek sizlerle tanisamamak ve konusamamak beni daha cok uzdu..
Sevgili Darkstar... Eger yanlis anladiysam ben ozur dilerim.. Kimseye karsi kinim ya da kizginligim yok.. Biraz asabi davranmis olabilirim.. Dedigim gibi kavga etmek istemiyorum.. Edeceksekte burasi yeri degil.. Aramizda halledelim..Konusarak.. Ama arkadaslardan ricam. Lutfen yazdiklarinizi gondermeden once bir daha okuyun.. Bu lafim darkstar' a degil.. herkese.. Forumda gereksiz gerginlik yarattigim icin ozur dilerim.. bye bye.. Not: Darkstar mailleselim.. Pls..
|
|
|
|
#30 (permalink) |
|
is watching you - RTL II
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum