Zoque.Forum
»
Zoque Zirvesi..
|
| Öneri ve Düşünceleriniz Site ve forum ile ilgili olarak eleştiri ya da düşüncelerinizi bu bölümde belirtebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Evet. Beklenen gun gelmishti fakat euro plaza da sadece 10 kisiydik.. Geri kalanlar nerde idi bilmiyorum ama cok sey kaybettiler sanirim :P.. Toplantidan ilk ayrilan ben oldugum ichin msgii ben giriyorum.
Ayrica ScottJr i hosting bakimindan kutlamak gerekiyor sanirim mukemmel bir gundu.. Tesekkurler, Iyi Aksamlar (Not: Loco fotograf cekimi yapti isteyenler ona ) |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Istanbul,Turkiye
|
eh ööle ama veletlerin hepsi korkunç yetenekli olunca
![]() iyi gündü ama gelecez diyipte gelmeyenler ayıp etti. özellikle malina'ya ![]()
|
|
|
#4 (permalink) |
|
toplantiya kimler katildi ve söz veripte kimler katilmadilar
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Malina: bir sürü velet haaaa bi sokak aşşaamdasın zaten bomba atarım burdan terasına
))Bu arada bugün katılan arkadaşlar: Hani bahsettiimiz intikam wardı ya )) ScottJRden tam listeyi alınca gerçekleşecek MUHAOHAOAHOAHA ) Ayrıca forumda da yer açılacak.. onu da ayarladık..Vain: Abi 4 kişiye annattıım nooldunu 20533842 ekle ICQya annatırım .. copy paste yapçam )Gelmeyenler: Bittiniz siz bittiniz )
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
güzel gündü.
ben çok eğlendim, net sayesinde tanıştığım insanlar ile oturup birşeyler içmek çok güzel oluyor.
gelmeyen arkadaşlara hafiften teessüfler, keşke gelselerdi. mucit kardeş ta kocaeli'nden geldi, ne de iyi etti. herneyse, dah çok kritik yaparız.
|
|
|
#8 (permalink) |
|
|
Keske hersey gorundugu gibi olsa ne guzel olurdu dimi?
Gelenler listesinde olupta gelmeyenlerden biriside bendim.. Dolayisi ile oraya gitmis arkadaslarin gelmeyenler hakkinda soyledikleri sozler beni de ilgilendiriyor.. Ama icinde bulundugumuz sartlar.. Elimizde olmayan nedenler.. Bogusmak zorunda oldugumuz sorunlar.. Bizi engelledi.. Tabii.. Sorunlarimiz.. Sıkıntılarımız.. Sizi ilgilendirmez.. Gelemedigimiz icin ozur dileriz.. Gidenler icin baya yararli olmustur.. Buna eminim.. Ama isi ilerletip intikam gibi sozcukler kullanmayin.. Boyunuz uzamadi.. Boyumuz kisalmadi.. Kirici olmayin.. Yarin herhangi bir yerde yüzyüze gelirsek.. Utanmayin.. Sıkılmayin.. Yazilari biraz daha dusunerek yazin.. Hepimiz biliyoruz ki internet ortaminde yuz mimiklerimizi pek belli edemiyoruz.. Di mi? Bazilariniz icin bir cikis olarak gorulecek bu mesajim.. Aslinda sonun baslangici.. Kalp kirmayin.. Aci söz soylemeyin.. |
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yer: Istanbul-Turkey
|
Lack of attendence...
Boyle bir organizasyon yaparsam en azindan 20 kisi istedigimi en basindan belirtmistim. Liste 25 kisiye ulasmisti, hic haber birakmayip da gelmeyenlerin listesi, buyrun:
Kerem Aydemir(tosuba) Can Mildon Vural Mataraci(shogun) Serkan Kavacikli(kavacikli) Adem Donertas(Jarusalem) Gokhan Akyon Hasan Yalcinkaya Ali Ipekci Adem Kocal 11 kisi gayet guzel, neticede amacina ulasan bir toplanti yaptik, projeleri konustuk, had safhaya ulasan geyikleri de yaptik, superdi. Ne var ki boyle bir organizasyonda ilk adimi bir daha asla ben atmayacagim, Sevgiler Onur |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!