Zoque.Forum
»
only +1 s
|
| Öneri ve Düşünceleriniz Site ve forum ile ilgili olarak eleştiri ya da düşüncelerinizi bu bölümde belirtebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Karabük
|
only +1 s
bilmiyorum dikkatinizi çektimi ama forumda sadece +1 veya isim +1 içeren mesajlara çok rastlar oldum...
sizin düşüncenizi merak ediyorum... bence bu tür mesajlar forumu boş yere dolduruyor..sanırım biraz da (en azından beni) sinir ediyor... bişi düşünülse.... saygılar... no need to nullify ![]()
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
burdaki konu aslında bu tür "boş" mesajlara da çözüm bulmayı amaçlıyor. çözüm önerilerimizi de oraya yazarsak daha iyi olur gibi.
|
|
|
#3 (permalink) |
|
evet bu ocal'da çok vardı eskiden, zoque'de hiç yoktu, sonra buraya da sıçradı. bir mesaj hakkında 100 kişi aynı fikirdeyse mesela, hepsinin desteklerini belirtmek üzere +1 yazdığını düşünürsek
bence bu olmamalı, hazırakonmak gibi de düşünülebilir, olaya farklı açılardan yaklaşmayı engelleyici bi taktik. tuzak da denebilir ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
yeni versiyonda, bir mesaj göndermek icin gerekli olan minimum karakter sayisi belirlenebiliyor.
su an gecici bir cözüm olarak, bu mesajlari yöneticiyi uyar baglantisi üzerinden bizlere bildirebilirsiniz.
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: İstanbul, Türkiye
|
+1 olayı bu foruma ait bir enstantane idi, hatta arkadaşlarla geçen konuşmalarda bile katıldığım bir durum olursa "artı bir" demeye başlamıştım yani
tabi genele rahatsızlık veriyorsa kalkmalı,Not: konu sadece "+1" yazan mesajlar içinmiş, "+1 ama olayın bir de şu yönü var..." şeklinde olan muhabbetler sorun yaratmaz sanırım.
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: LND
|
ASlında şu var yeni versiyonda bu var mı bilmiyorum ama forum hack olarak ta eklenilebilir.
Bir kişinin mesjaına katılıyorum (+1) yada katılmıyorum (-1) gibi... Mesela www.slashdot.org da bu mevzu var. PHPNuke' te de var sanırım.
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: Viyana, İstanbul
|
benim kafamdaki söyle bir sey mesela
//aslinda bu konu icin uzunca birseyler yazmistim.. ama yeni versiyona bir gecilsin.. ne nedir anladiktan sonra gerekirse post ederim demistim.
|
Zoque'a hoşgeldiniz!