Zoque.Forum
»
Kent Müziği başlığı hakkında bir eleştiri...
|
| Öneri ve Düşünceleriniz Site ve forum ile ilgili olarak eleştiri ya da düşüncelerinizi bu bölümde belirtebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Kent Müziği bağlığı hakkında bir eleştiri...
Kültür ve Sanat başlıklı bölümde katagorize edilen: Sinema, Fotoğraf ve diğer altbaşlıkrı incelediğimde, Kent Müziği başlığı pek uygun bir tasnif gibi görünmüyor. Sinema başlığının, Türk Sineması şeklinde yada Fotoğraf başlığının, Siyah Beyaz Fotoğraf şeklinde olması, nasıl uygun görülmemişse, neden sadece Müzik şeklinde bir başlık yerinde, Kent Müziği? Halbuki o başlık Müzik olarak ifade edilip onun altında müzik türlerini, müzik sanatçılarnı yahut albümleri ayrı ayrı incelerdik. Kent müziği başlığıda uygunsuz olduğunu düşünüyorum.
Not: Elektronik müzik ve türevleri ile ilgili düşünceleri yazmak için kent müziğini seçmek bana pek anlamlı gelmedi. bende kendi düşüncemi sundum. |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
dönence ve kent müzigi olmak üzere müzik ile ilgili 2 farkli bölümümüz var. kent müzigi bölümü zoque.com/tr/muzik bölümü altinda yer alan sanatcilar hakkinda yürütülecek tartismalar icin düsünülmüsken, dönence ise her türlü müzik tarzi ile genel bir bölüm olarak düsünülmüstü.
bölüm adlari olarak ait olduklari sanat dallarindan secildigine göre, dönence bölümünün ismini müzik olarak degistirip, kent müzigini ise bu bölüme ait bir alt kategori altina getirebiliriz.
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
Yer: Ankara
|
Alıntı:
böyle iyi olur gibi geldi: -abi ben hoppalayarim forumda müzik bölümüne takılıyorum. sen nereye takılırsın -biz zoque/forum dönencede müzik tartışırız nası?
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Zoque / forum Teknik açıdan ve inanılmaz hitlerinden ötürü kendini kanıtlamış bir platform. Duygusal yaklaşımları bir kenara bırakıp, formu mükemmelleştiricek önerilerde hem fikir olmamız daha olgunca bir yaklaşım olacaktır.
not: müzik konusundaki önerimi mükemmel bir çözüm olarak sunmadım, adı üzerinde öneri ... |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!