»
bit pazarı hakkında.
|
| Öneri ve Düşünceleriniz Site ve forum ile ilgili olarak eleştiri ya da düşüncelerinizi bu bölümde belirtebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
bit pazarı hakkında.
arkadaşlar, bit pazarında geçmişte yayınlanmış fakat sonuçlanmamış satışlara ilgiyi artırmak için işlevini tamamlayan konuları kilitlemek mümkün değil mi? böyle bir uygulama bit pazarındaki gezintiyi daha rahat kılar diye düşünüyorum. başka bir çözümü de olabilir.
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Re: bit pazarı hakkında.
daha pratik bir çözüm olarak konuyu açan kişi sattığı/aradığı şeyi aldığında/sattığında son mesaj olarak "bu ürün satılmıştır/alınmıştır teşekkürler" şeklinde bir mesaj atabilir. ve dediğin gibi burası daha işlevsel olacaktır bu şekilde.
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
gameover'nin dedigi gibi konuyu acan kisinin ürün satilmistir tarzi bir mesaj eklemesi daha kolay olacaktir. bölüm duyurusuna bununla ilgili bir mesaj ekliyorum simdi.
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
şöyle birşey de olabilir:
bit pazarı & iş ilanları bölümlerine mesaj atma sayfalarında bu mesajın kaç hafta görünmesini istersiniz? gibisinden bi bölüm olur. oraya haftayı yazarız, süresii dolunca otomatikman konu kendini kilitler. gerçi vb3 yeni çıktı, fazla hack yazılmadı diye biliyorum ama Vbulletin.org forumlarına hack request olarak böyle bir mesaj gönderilirse yazan birileri çıkacaktır diye düşünüyorum. vb2 için ise böyle birşey yazılmış olsa gerek. |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!