Zoque.Forum
»
Ücretsiz E-Posta Neden Kabul Edilmiyor?
|
| Öneri ve Düşünceleriniz Site ve forum ile ilgili olarak eleştiri ya da düşüncelerinizi bu bölümde belirtebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#11 (permalink) |
|
Re: Ücretsiz E-Posta Neden Kabul Edilmiyor?
Üyelik onaylamalari ile ben ilgileniyorum. Calisma günleri normalde üyelikler ayni gün icinde onaylaniyor. Fakat su an tatilde oldugum ve internete ancak cafe'lerden girebildigimden onaylamalarda ufak geciklemeler yasanabilir.
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: Ücretsiz E-Posta Neden Kabul Edilmiyor?
Aslında burada şöyle bir sakınca var. Herkesin bir domain'ini yok veya herkes kendi internetine sahip değil. Bu durumda, "internet kafe" kitlesinin foruma girişlerini engellemiş oluyorsunuz. Ayrıca, kendi internet paketiniz olsa bile İSS'niz sadece 1 e-posta adresi verdiği için aileden 2-3 kişi foruma ayrı ayrı üye olamayacaklar.
Ama site yönetiminin endişelerini de anlıyorum. İnsiyatif site yönetiminde ve yaptıkları şeyde haksız da sayılmazlar. Sadece kurunun yanında yaşın da yanması durumu var ![]() |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!