Zoque.Forum
»
Ücretsiz E-Posta Neden Kabul Edilmiyor?
|
| Öneri ve Düşünceleriniz Site ve forum ile ilgili olarak eleştiri ya da düşüncelerinizi bu bölümde belirtebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#2 (permalink) |
|
Re: Ücretsiz E-Posta Neden Kabul Edilmiyor?
bir süre öncesine kadar kabul ediliyordu. fakat son zamanlarda posta kutumun, kullanilmayan/kapatilan ya da limiti asan ve cogunu bedava dagitilan posta hesaplarina ait hata mesajlariyla bombardimina tutulmasindan dolayi, artik foruma yeni üye olmak isteyenlerin, kullandiklari isp ya da kendi domainlerine ait adresleriyle kayit olmalarini istiyoruz. diger önemli bir sebeb ise; bu e-posta adreslerinin kullanilmasiyla foruma üyelik basvurusu sirasinda daha fazla anonim kayitlarin olusturulmasini istememizdir. yasalar bizleri forum iceriginden sorumlu tuttuklarindan, bizler de artik forumda kisilerin anonim kalarak, gercek hayat söylemeye ya da yapmaya cesaret edemeyeceklerini burada gerceklestirme imkani sunmak istemiyoruz.
bir takim firmalara ait domainlerin banlanmasindan dolayi, bundan su an foruma kayitli olup eposta adreslerini degistirmek isteyenler de etkileniyor ve bahsettigin hata mesajiyla karsilasiyorlar. forum kullanicilarindan buna benzer hata mesajiyla karsilasanlar ve baska secenekleri olmayanlar; forum üzerinde yer alan e-posta baglantisi üzerinden bize kullanmak istedikleri e-posta adreslerini iletirlerse, gerekli degisikligi biz yapabiliriz. ama lütfen bunun icin özel mesaj atilmasin. foruma yeni kayit olmak isteyenler forum üye kisileri referans göstererek ya da kendilerini tanitan v anlatan bir mesaj ile bize basvurmayi deneyebilirler. ps: ekte forum icin kullandigimi posta kutuma ait bugüne ait bir screen shot var.
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Yeni bir üye olarak bende görüş bildirmek istiyorum bu konuda. Şahsi fikrim free mail adreslerinin kabul edilmemesi. Ücretli mail adreslerini yazan üyeler forumlarda daha dikkatli davranıyorlar. Buna bizzat çeşitli forumları yönetirken şahit oldum. Forumun daha derli toplu olması için bu uygulamayı destekliyorum.
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Bence normal uygulama ama bazen benim mail adresim kapalı olabiliyor ve bana mail gelmeyebilir o yüzden üyeligim banlanmasın...
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
Yer: Başkentimsi Şehirimtırak
|
Alıntı:
- Niye? - Çünkü, bi kere bedava. - Ama davetle kabul ediyo. - Bir kişi istediği kadar adamı davet edebiliyo mu? - Davet sayısı sınırlı. - Ediyo mu, edemiyo mu? - Bi şekilde edebiliyo. - Eee, sonuçta bedava ve herkes tarafından ulaşılabiliyo. Paralı olana, veya kendi domain'inden olana öyle değil.
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!