Zoque.Forum
»
Üzgünüz, yeni bir arama işlemini 30 saniye sonra yapabilirsiniz.
|
| Öneri ve Düşünceleriniz Site ve forum ile ilgili olarak eleştiri ya da düşüncelerinizi bu bölümde belirtebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İzmir/Ankara
|
Üzgünüz, yeni bir arama işlemini 30 saniye sonra yapabilirsiniz.
Ya şunu biraz daha kısaltsak en azından
Örneğin bir kelime yazdım birşey bulamadı, hemen ardından bir de şu halini deneyeyim diyorum ama bu yazı çıkıyor. İnsanların birşey aradığı ama bulamayınca kelimelerle oynayarak aradığı sonuca ulaşmaya çalışması ama bu yazıyla karşılaşması oldukça sık oluyordur sanırım. |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Re: Üzgünüz, yeni bir arama işlemini 30 saniye sonra yapabilirsiniz.
Süreyi azaltmak değil de bir dakika içinde maksimum 5 arama yapabilirsiniz diye bir kısıtlama olsa daha iyi olacak sanırım. Yoksa flood yapmak isteyenler için 5-10 saniye de gayet ideal gibi.
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
tercümesi şöyle oluyor, flood yapıp serveri yormak isteyen insan için 10 saniye uzun bir süre hayli hayli yapar edmek istiyor bıkmadan usanmadan, hâlâ bu tür işlerle uğraşan birileri varsa tabi
![]()
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: Neptün
|
Aslında aynı sorun benimde başıma geliyor sık sık
Aramak dert halini aliyor gerçekten. Aslında biraz süre daraltılabilir veya 1 dakika içindeki arama sayısı arttırılabilir. Hepimiz için daha iyi olur sanırım.
|
![]() |
| Etiketler |
| yapabilirsiniz , sonra , saniye , islemini , arama , yeni , uzgunuz |
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!|
En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
|
| acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server |