|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
konu başlığı değişmiyor
Merhaba bir konu açtım ve sonra bir ekleme ve düzeltme yaptım.. Konu başlığına da ekleme yaptım. Evet konunun üstündeki başlık değişti ama formda görülen ilk başlık hala aynı ? İnternet ve iş imkanlarında da görebilirsiniz ( Eleman arıyoruz / programcı , oysa şimdi tasarımcı da aranıyor ama belki de tasarımcılar açıp okumuyor.. )Bunu düzeltmenin bir yolu var da ben mi bilmiyorum...?????????
Yarın yorgunum diyenlerin değil, rahatına kıyabilenlerindir. Mesaj eylul tarafından 16.02.2005 (09:26) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Re: konu başlığı değişmiyor
bu konuda bana yardımcı olan olmadığı ve ilanın amacına ulaşmamasından dolayı 2 ayrı başlık altında ayrı ilanlar şeklinde ilanı düzlettim.
Üsgünüm.
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Samsun
|
normalde görünen başlığı yukarıda ki menuden seçenekler -> edit thread ile değiştirebiliyorsun. ancak bu normal kullanıcılara kapalı, yani değiştiremiyoruz maalesef.
aslında bende bu konuda birşeyler yazmak istiyordum. reputation kaldırıldı ve neye göre yapılabilir bilemiyorum, ancak üyeler belirlenecek kriterleri karşılıyorsa bazı ek yetkilere kavuşsa güzel olurdu. mesela gereksiz kendi mesajlarımızı silebilsek, açtığımız konuların başlıklarını değiştirebilsek.. yani genel anlamda kendi içeriğimizin sorumluluğunu tam olarak üstlenebilsek. |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Mesajımızı silme veya başlığını değiştirme yetkimiz olsa güzel olabilir.
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Konu başlığı değişmiyor?
+1
Çocukken her sabah Tanrı'ya yeni bir bisiklet alması için dua ederdim.Ama sonunda insan Tanrı ilişkisinin böyle olmadığını anladım ve kendime yeni bir bisiklet çaldıktan sonra her sabah günahlarımın affedilmesi için O'na dua ettim. "Al Capone" flasher & eiNsteiN |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: Başkentimsi Şehirimtırak
|
Re: Konu başlığı değişmiyor?
Bence kontrolün bizde olması güzel olur ama diğer taraftan da bakınca forumdaki düzen, estetik ve bildiğimiz zoque yapısı kaybolur gibime geliyo. Çünkü düşünün bi, aylarca, yıllarca konuşulmuş bi konuda sizin mesajınıza görüşler yazılmış, siz yazmışsınız ama herkes kendininkileri siliyor, konunun başlığını değiştiriyor. Herşey karmakarışık bir hal alıyor. Örneğin ben mesaj düzenlemenin de bir-iki ufak değişiklik dışında kullanılmasına da karşıyım. Bi konuya giriyosun, cevabı alındığı için soruyu silen var.
+ Reputation olayı konursa zoque'nun kalitesi çok düşer gibime geliyo. Zoque'da "bak dostum sana cevap veriyorum, teraziye tıklamayı unutma" gibi bir mesaj görünmez zaten. Olsa zoque, zoque olmaktan çıkar. + Japonların bir sözü vardır. "Bir Türk 50 Japona bedeldir, ama 50 Türk bir Japona bile bedel değildir." derler. Bunun ne ilgisi var konuyla, herkesin eline yüksek kontrol imkanı ve güç verilirse, düzen bozulur. Sevmiyorum böyle demeyi ama durum öyle. Tüm olayı doğru kontrol edebilenin elinde kontrol hakkı olması bence daha iyi. Yani benden -1
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
Alıntı:
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
Yer: İzmir/Ankara
|
Alıntı:
Ben de bunu sen ayarladın zannetmiştim.*Not: Bu arada isimler yine sola alınmış biz de back to the Gökyüzü yapalım. |
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Yok yok bence Vbulletin ii yapmış böyle yapmakla. Neticede bir topluluk var karşımızda. Kimin ne yapabileceği belli olmaz.
Sonracığıma Neden Gökyüzü yapacakmışık canım ben de Güneş var... Hem de yıllardır.
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!