Zoque.Forum
»
menuler google reklam barinin altinda
|
| Öneri ve Düşünceleriniz Site ve forum ile ilgili olarak eleştiri ya da düşüncelerinizi bu bölümde belirtebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Neptün
|
menuler google reklam barinin altinda
Merhaba,
sizde farketmissinizdir belki ust kisimdaki menuler Google reklamlarinin altinda kaliyorlar.
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Neptün
|
Re: menuler google reklam barinin altinda
Affedersiniz arkadaşlar evet Opera ile ilgiliymiş , ie ve Firefox ile actigimda menulerde sorun gozukmuyor.
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: menuler google reklam barinin altinda
omerbalyali haklısın. Hatta sırf bu yüzden geçenlerde Firefox kullanmaya başlamıştım. Ancak 1 hafta bile dayanamadım.
Opera 8b ile Help menüsüne "Report a site problem" diye bişey koymuşlar. Type of problem bölümünde "Page doesn't look good" diye bi seçenek var. Hata gördüğümde bildiriyorum. Umarım 8 sürümü tamamlandığında bu sorunlardan kurtulucaz. |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!