Zoque.Forum
»
mail bilgilendirmesi
|
| Öneri ve Düşünceleriniz Site ve forum ile ilgili olarak eleştiri ya da düşüncelerinizi bu bölümde belirtebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
sevgili cihangir ;
forumu geçtiğimiz aylarda bir düzenlemeye aldın... düzenlenmeden evvel mail bilgilendirmesi aktif iken bir konuya gelen her yeni mesajı bir mail tarafından bilgilendiriliyorduk. ve bu bilgilendirme sadece konuyu ilk gönderene yapılıyordu. şimdi bütün yazı yazdığımız başlıklara mesaj geldiğinde haberdar oluyoruz ama (konuyu biz açsak da açmasakda) bu güzel fakat şimdi scrip (galiba) sadece bir mail atıyor. konuya daha sonra gelen mesajları bildirmiyor... bu konuda yapabileceğin bir şey var mı? (anlatabildim mi acaba biraz karışık oldu da) ![]() saygılarımla
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
galiba anlar gibi oldum
bu bahsettiklerini kisiler bilgileri düzenle linkinden ayarlayabiliyoruz aslinda. kontrol panelden baktigimda senin yaptigin ayarlara göre, mesaj ekledigin her konuya yeni eklenen mesajlardan haberdar edilmen gerekiyor. ama galiba artik bu düzenlemelerde yasanan bir problem var galiba. bir skript hatasi ya da ben gibi templatelerle oynarken benim yaptigim bir hata. kullanicilara ait kotrol panelde birkac link tam calismiyor. umarim bu problemleri yeni cikacak versiyon ile düzeltebiliriz.
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!