Zoque.Forum
»
chat odası
|
| Öneri ve Düşünceleriniz Site ve forum ile ilgili olarak eleştiri ya da düşüncelerinizi bu bölümde belirtebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Samsun
|
aslinda bu konu daha oncedende tartisilmisti.
chat forumu islevinden uzaklastirir gibi bir sonuca varilmistiki dogruda bence.ama bir irc serverde bir kanalda bulusulup efkar dagitilabilir.sanirim buna kimse birsey demez?dermi yada? |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
bence de chat odası siteye zarar verir.
forum daha seviyeli bir ortam oluşmasını sağlıyor. bir de konuların history de kalması cabası...
|
|
|
#5 (permalink) |
|
firmerdesigns.com un gecen haftalarda düzenledigi bir etkinlik vardi. bir hafta boyunca 18.00-20.00 arasi farkli kesimlerden(programlama, tasarim,dergi yazari...) kisileri chat odalarina davet ettiler. bir tanesine bende katilma firsati buldum.
benim de aklimda belli bir zamandan beri buna benzer bir fikir var. belli araliklarla bir chat odasinda toplanmak. ne bileyim her 2 haftada bir ya da haftada belirlenen birgün olabilir. bulusma zamani ve chat odasi mesela forumdan duyurulabilir. ve belki forum katilimcilarinin birbirlerini daha iyi tanimalarina da imkan saglar. sizler ne dersiniz?
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: Istanbul, Türkiye
|
Bi de bu forumun saatleri niye farklı, Almanya'ya gore mi düşünülmüş, mesela az onceki mesajı yazdığımda saat 23:55 falan idi, ama forumda 22:55 olarak çıkıyor :rollin
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
Alıntı:
iyi bir şey
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: Frankfurt/City
|
chat ortami cok iyi olur bence de! ama zoque'nin dedigi gibi! seyrek ve belirli saatlerde!
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Chat ortamından ziyade, zoque'nun da dediği gibi kullanıcılara haber verilmiş ve önceden kararlaştırılmış bir zamanda konuk ağırlamak ve öyle bir ortam yaratmak daha düzeyli ve zevkli olacaktır bence de
![]()
|
Zoque'a hoşgeldiniz!